Webbutveckling

Med en effektiv webbplats ökar du din konkurrenskraft oavsett om det är en hemsida, webbshop eller ett bokningssystem. Du är tillgänglig för kunder med din information dygnet runt, året runt. Du kan i högre grad ge service till dina kunder, ge information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

Vi hjälper dig att utveckla din idé och kommer ta fram en webbplats för att presentera dig och dina tjänster/produkter på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Webking har kunskapen att bygga effektiva webblösningar på front-end och back-end. Genom att välja rätt tekniker på rätt plats bygger vi en webbplats med ett användargränssnitt som uppfyller dina kunders behov och blir enkel att underhålla.

Webbapplikationer

Vi utvecklar webbaserade applikationer efter era önskemål och behov. Dokumenthantering, ärendehantering och bokningssystem är några exempel.

Webbplatser

Vi hjälper dig att skapa en attraktiv webbplats med publiceringsverktyg så du enkelt kan underhålla den på egen hand.

E-handel

Vi utvecklar effektiva e-handelslösningar med betalningsalternativ i form av kreditkort, sms och elektronisk faktura.

Webbdesign

Vi skräddarsyr en modern webbdesign med förstklassig användarupplevelse och med färg och form som speglar företagets grafiska profil.

Webbutveckling

Webbutveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva webblösningar från back-end till front-end. Då allt fler användare ställer större krav på realtidswebb och användarupplevelse blir den så kallade front-end-delen av webbutveckling allt viktigare. Webking är experter på webbutveckling baserad på moderna teknologier som HTML5, Responsive webbdesing och back-end lösningar baserad på Microsoft .net ramverk asp.net mvc.

Mobilanpassad webbutveckling

Responsiv webbdesign även kallat RWD, är på alla webbutvecklares läppar. Att automatiskt anpassa en webbsidas layout utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig utav har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Det mobila surfandet har fullkomligt exploderat de senaste åren och trenderna pekar på att mer webbtrafik sker via mobila enheter (smartphone, pek/läs-plattor) än via datorer inom kort. Dessa besökare accepterar inte en nedbantad mobilversion av din sajt, eller en version anpassad för en dator där de konstant måste zooma in och ut. Webking hjälper dig att bygga en webbplats som besökarna kan nyttja fullt ut, utan att behöva plocka fram datorn.

Plattformar för webbpublicering

Idag är det en självklarhet att en webbplats ska ha ett webbpubliceringssystem (även kallat CMS, Publiceringsverktyg) i botten. Däremot är det inte alltid givet vilket system som passar just era behov. Vi försöker alltid rekommendera det som bäst stödjer er.

Rätt system för er

Vi arbetar med de vanligaste webbpubliceringssystemen på marknaden. För publika webbplatser och intranät med behov av språkstöd, personalisering och integrationer med bakomliggande system rekommenderar vi oftast EpiServer. Andra CMS som vi gillar är WordPress, det är ett prisvärt alternativ om inte kraven är lika stora på webbplatsen.

HTML5

Vi är kunniga inom de nya teknologier som idag omnämns HTML5. Vi har lång erfarenhet av avancerade gränssnitt byggda i JavaScript, CSS och HTML likväl som kompetens inom de nya möjligheter HTML5 och CSS3 ger.

För att effektivt skapa webbplatser och webbapplikationer använder vi bl.a. verktyg och ramverk som bootstrap. Bootstrap innehåller HTML- och CSS-mallar för typografi, formulär, knappar, navigering och andra gränssnittskomponenter. Bootstrap innehåller också CSS-mallar för responsiva webbplatser.

Exempel på utförda webbutvecklingsprojekt

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
+46(0)72-711 11 84
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips och en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.