Blogg

23 oktober, 2018

Årets Mentor Almi Mentorgalan 2018

Där satt den! 2018 har varit ett fantastiskt år, inte bara som företagare utan även som adept till en fantastisk mentor i Gert Kindgren. Den här bilden togs under måndagskvällens Mentorsgala på Konsert & Kongress där Gert fick priset Årets Mentor inom Almi Företagspartner Östergötland. Vi var dock i riktigt gott sällskap då Lisbeth Sager kammade hem priset som Årets Mentor inom NyföretagarCentrum i Linköping. Vilken kalaskväll!

Den fina nomineringen värmde extra mycket och ger energi så att vi kan köra på ända in i kaklet. Jag är så sjukt tacksam att få ha en sån här fin vän och mentor. Tack Gert, för all hjälp, för alla samtal, tack Almi och inte minst tack till alla vänner för en helt otrolig kväll. En sak ska ni veta, att ha en mentor är ett otrolig privilegium. Man står aldrig själv med sina beslut, och man lär sig enormt mycket. Nu ska vi fortsätta på vår tillväxtresa. Ett steg i taget. Förutsättningarna har aldrig varit bättre!

Kontakta oss för att få kostnadsfri konsultation!

Webking är en Prisbelönt webbyrå i Linköping! Vi skapar moderna webbplatser & effektiva webbapplikationer som maximerar din affärsnytta. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Nyheter , ,
Robert Jansz, Webking
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.