Blogg

20 december, 2022

Chief Happiness Officer sökes

Sökes: Någon som håller koll på oss, är positiv, gillar ansvar och egna initiativ. Finnes: En tjänst som Chief Happiness Officer!

Vilka är Webking?

Chief Happiness Officer sökes - Uppfyller du kraven?

Det stämmer! WebkingTeamet behöver en Chief Happiness Officer på deltid. En positiv person som hjälper till att avlasta oss med våra praktiska och administrativa uppgifter och även ser till att WebkingTeamet har det som krävs för att göra ett bra jobb och samtidigt mår bra.

En Chief Happiness Officer sökes som triggas av utmaningar och ansvar

Du kommer alltså att fungera som en kontorsansvarig, HR-ansvarig och festkommitté i en och samma person.

Dina arbetsuppgifter som Chief Happiness Officer på Webking

 • Kontorsadministration
 • Löpande bokföring
 • HR-frågor som onboarding, offboarding, kundvård mm
 • Planering av event, konferenser, AW´s, spelkvällar, nätverksträffar och andra roliga och varumärkesstärkande aktiviteter

Vad är då WebkingTeamet för filurer?

Jo, vi är ett tight gäng som sitter i fräscha lokaler mitt i Linköping. Vi är rumsrena, sociala, fungerar bra i möblerade rum, snälla och ruskigt bra på att utveckla appar och system. Det är inget krav men en fördel om du gillar hårdrock. Då kommer du att trivas extra bra.

Schyssta förmåner tillsammans med härliga kollegor

Vi lägger stor vikt på din personlighet, och är måna om att anställa kreativa lagspelare. En Zlatan är bra i landslaget, men kommer inte att funka i vårt team. Vi uppskattar att ha roligt på och utanför kontoret och hos oss får du givetvis ta del av friskvårdsbidrag, får tillgång till utbildning och inte minst mysiga fredagsfrukostar och AW´s. Passar du in på ovanstående beskrivning och prickar även in våra kompetenskrav nedan? Grymt! Vad väntar du på? Sök!

Kompetenskrav:

 • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska
 • Du är ansvarsfull och har grundläggande bokföringskunskaper
 • Tycker om att planera och genomföra aktiviteter

Meriterande kompetenser

 • Ekonomiutbildning
 • HR-kompetens

Arbetstid: Deltid

Arbetsplats: Linköping

Språk: Svenska, Engelska

Möt teamet på Webking

Fyll i formuläret om du tycker jobbet skulle passa dig!

Intresseansökan

  Arbeta hos oss, Nyheter , , , ,
  About Robert Jansz, Webking
  Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
  Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.
  SWITCH THE LANGUAGE