Blogg

2 oktober, 2022

Creative Designer

Creative designer sökes – Uppdragen haglar in till WebkingTeamet! Har du några års erfarenhet och har bra koll på UI och UX? Då kanske det är DIG vi söker! Skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är Webking?

Webking söker en creative designer - Uppfyller du kraven?

Jajamen, vi söker alltså en creative designer som har bra koll UI och UX till vårt kontor i Linköping.

Är du en creative designer som triggas av utmaningar och ansvar?

Tycker du dessutom om utmaningar, användarvänliga gränssnitt, design och att ta ansvar? Perfekt, då gillar du säkert att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar.

Hos oss kommer du få jobba med:

 • Användarcentrerad digital design, med fokus på funktion och interaktionsdesign.
 • UX-design i tvärfunktionella, agila team.
 • Skapa användarflöden, wireframes och komponenter
 • Bygga prototyper för användartester
 • Dokumentera flöden, funktioner och kravställning utifrån beställning till kravspecifikation för utveckling.

Hos oss på Webking får du designa appar och system som gör nytta för våra kunder

WebkingTeamet bygger appar, webbar och system som ökar kundens lönsamhet och affärsnytta. Vi sitter i de skönaste stolarna, jobbar med de bästa datorerna och har ett riktigt fint kontor. Med plats för ytterligare en erfaren creative designer!

Som creative designer får du jobba med en mängd roliga och utmanande projekt – Som ofta gör stor samhällsnytta!

Just nu arbetar vi med ett jättefint projekt med Per Holknekt, bygger jämförelsesajter, planeringsverktyg, Sveriges största restaurangapp, samt en mängd andra roliga tekniska lösningar. Ofta till kunder som gör bra saker för samhället, och som har ett fint tänk. Det tycker vi om och ligger i linje med vår värdegrund.

Schyssta förmåner tillsammans med härliga kollegor

Vi lägger stor vikt på din personlighet, och är måna om att anställa kreativa lagspelare. En Zlatan är bra i landslaget, men passar inte in i vårt team. Vi andra gillar att ha roligt på och utanför kontoret och hos oss får du givetvis ta del av friskvårdsbidrag, får tillgång till utbildningsplattformar och inte minst mysiga fredagsfrukostar och AW´s. Passar du in på ovanstående beskrivning och prickar även in våra kompetenskrav nedan? Grymt! Vad väntar du på? Sök! Ps, tjejer har förtur då vi vill ha en skön och blandad personalstyrka.

Här några av de krav som vi ställer på en creative designer för att vi ska kunna uträtta stordåd tillsammans:

Kompetenskrav:

 • Goda kunskaper och erfarenhet inom UI design
 • Goda kunskaper och erfarenhet inom UX design
 • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska

Meriterande kompetens:

 • Arbetar obehindrat i Adobes Creative Cloud med följande programvaror
  • Photoshop
  • Illustrator
  • InDesign
  • XD

Arbetstid: Heltid

Arbetsform: Heltidsanställning

Arbetsplats: Linköping

Språk: Svenska, Engelska

Möt teamet på Webking

Fyll i formuläret om du tycker jobbet skulle passa dig!

Intresseansökan

  Arbeta hos oss, Nyheter , ,
  About Robert Jansz, Webking
  Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
  Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

  Leave a Reply

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  SWITCH THE LANGUAGE