19 september, 2017

En lyckad kontorsinvigning

Gert Kindgren, managementkonsult.

Vad tycker du om Webkings utveckling?

Det är jättekul att se att Robert vågade ta det här steget. Från att han satt själv, till att han har anställt flera medarbetare. Det är roligt att se det lyftet.

Gert Kindgren, managementkonsult
Pekka Gustafsson, projektledare på Kreativ Kraft

Hur skulle du beskriva Webking?

Mitt intryck är att de levererar det de säger att de kan. Jag är 100 procent säker på att det blir samarbete framöver. De har kunskap inom affärssystem, applikationer och kvalificerad programmering som vi också kan ha nytta av.

Pekka Gustafsson, projektledare
Andreea Bernicu, project manager

Hur var Webkings kontorsinvigning?

Bubblig. Jag har precis lärt känna grabbarna på Webking, men än så länge är intrycket väldigt bra. Det är sköna grabbar med stora planer.

Andreea Bernicu, projektledare
Anders Fröjd, egenföretagare

Hur upplever du grabbarna på Webking?

Trevliga, glada och extroverta. De har reklam som syns och verkar leverera bra.

Anders Fröjd, egenföretagare

Stort tack för att ni kom och gjorde vår kontorsinvigning till en riktig höjdarkväll. Pingisbordet användes flitigt och flipperspelet gick varmt hela kvällen. Det var jättetrevligt att vi fick så stor respons, och att lokalerna fylldes med positiva attityder och ett riktigt glatt humör.

Nyheter
About Robert Jansz, Webking

Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande.Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *