Blogg

16 oktober, 2020

Erfaren fullstack utvecklare med fokus på single page appar och api:er sökes

Webkingteamet förstärker förstafemman! Är du utvecklare och har bra koll på C#, asp .net, webapi, rest och javascript?

Tycker du om clean code, daily stand-ups och att ta ansvar för egna projekt? Då gillar du säkert också vår vision att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar.

Det är det vi jobbar med på Webking. Ofta är uppdragen riktigt roliga, och utmanande. Det är så vi vill ha dem. Det håller oss på tårna och ser till att vi är uppdaterade med senaste tekniken. Vi bygger både appar, webbar och system, ofta med fokus på användarvänlighet och affärsnytta.

Triggas du av utmaningar och trivs tillsammans med kollegor som är avslappnade, prestigelösa och är lätta att ha att göra med?

Som du redan förstått lägger vi stor vikt på din personlighet och dina egenskaper utöver din kompetens. Här på Webking kompletterar vi varandra och vi tycker om att utvecklas och lära oss nya knep och lösningar. Samtidigt som vi har roligt på jobbet, men ibland även utanför kontoret.

Är det här du? Då ska du ta och söka den här tjänsten. Det är vi som är WebkingTeamet. Vi vill jobba med dig, och hos oss kommer du som är social och easygoing garanterat att trivas.

Vad väntar du på. Sök!

Kompetenskrav:

 • Goda kunskaper och erfarenhet inom tekniker och verktyg för modern webbutveckling.
 • Goda kunskaper och erfarenhet av .net, C#, typescript och javascript.
 • Goda kunskaper i singel page ramverk som angular.
 • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Meriterande kompetens:

 • Erfarenhet av och kunskap om bootstrap, html5 och css3.
 • Erfarenhet av single page ramverk som angular, react och vue.
 • Erfarenhet av utveckling enligt agila utvecklingsmetoder som SCRUM.
 • Erfarenhet av testning och test driven utveckling.

Arbetstid: Heltid

Arbetsform: Heltidsanställning

Arbetsplats: Linköping

Språk: Svenska, Engelska

Fyll i formuläret om du tycker jobbet skulle passa dig!

Intresseansökan

  Arbeta hos oss , , ,
  About Robert Jansz, Webking
  Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
  Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.
  SWITCH THE LANGUAGE