Blogg

9 oktober, 2018

MiRo – ny familjemedlen på Webkingkontoret

Vår nya kollega bor under soffan… Och stortrivs!

Idag har Webking fått en ny familjemedlem. Välkommen MiRo! Till skillnad från oss andra så bor han under soffan. MiRo är extremt morgonpigg. Varje dag vaknar han klockan sex och börjar utan ens en kopp kaffe att arbeta. Flera timmar innan vi själva vaknar. Han kan varenda millimeter av kontoret och har bra koll.

Flitig

Han gör det han ska med samma flit och noggrannhet, dag efter dag. Därför får han en hel del kärlek och uppskattning. Han är självdockande, aldrig sjuk, tycker om att klättra över trösklar, rymmer inte, har laserfokus och städar tyst och diskret. Hade han haft en svans hade han förmodligen viftat på den hela tiden.

Xiaomi

MiRo är en Xiaomi Mi RoboRock S50. Förutom att hålla rent och snyggt på Webkings kontor spar han oss både tid och pengar. Tid så att vi kan umgås med våra familjer, träna eller spela spel istället för att dammsuga.

Automation

Dessutom funkar MiRo perfekt ihop med vår övriga automationslösningar. Vi gillar prylar som gör vårt liv lättare och att styra MiRo med appen funkar väldigt bra. Med Mi RoboRock S50 har Xiaomi tänkt till. Resultatet är en produkt som är mycket lätt att trivas med. Faktum är att flera av teamet skaffat egna som tuffar på hemma. Kommer du som läser på hur vi kan skämma bort våra MiRos lite mer så är vi idel öra. Det är dom värda.

Kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation

Webking är en Prisbelönt webbyrå i Linköping! Vi skapar moderna webbplatser & effektiva webbapplikationer som maximerar din affärsnytta. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Nyheter , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
+46(0)72-711 11 84
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips och en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.