Blogg

18 september, 2014

Modern webbplats lanseras till Kriminalvården

Webking har hjälpt Kriminalvården att designa och utveckla om den befintliga webbplatsen www.kriminalvarden.se till en nyare och mer modern webbplats. Det ska nu vara lättare att hitta information som är anpassad för den som är dömd till straff, är anhörig eller vill söka jobb hos Kriminalvården.

Bakom lanseringen ligger en analys av vilka Kriminalvårdens primära målgrupper är, vad besökarna behöver veta och hur de söker efter denna informationen. Varje primär målgrupp har fått en egen ingång och den allmänna informationen är strukturerad efter vad Kriminalvården sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är Behandling och vård och Forskning och statistik.

Kriminalvårdens har sammanställt statistik i efterfrågade ämnen, som ger en bredare bild av vilka som döms till straff .

Statistik och fakta

Hitta och Kontakta

En stor nyhet på webbplatsen är Hitta och kontakta, där varje verksamhetställe i Kriminalvården är sökbart efter kriterier som frivård, anstalt eller häkte, säkerhetsklass eller behandlingsprogram.

Hitta och kontakta

En stor nyhet på webbplatsen är Hitta och kontakta, där varje verksamhetställe i Kriminalvården är sökbart efter kriterier som frivård, anstalt eller häkte, säkerhetsklass eller behandlingsprogram. Med hjälp av geografiskdata och kontaktinformation skrivs verksamhetsställen ut med korrekt information och position på kartan.

Plattform och teknikval för en modern webbplats

Den nya moderna webbplatsen bygger på publiceringsverktyget EPiServer 7 CMS, Media Asset Management system ImageVault 4 och sökmotorn Find 8. Mer information om projektet hittar ni här.

Nyheter, Webbutveckling , , , , , , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42