Blogg

2 april, 2014

Ny webbplats för svenska honorära konsuler runt om i världen

Vi på Webking har på uppdrag av Utrikesdepartementet utvecklat och designat den nya webbplatsen swedishconsulates.com. Målgruppen för webbplatsen är svenska honorära konsuler runt om i världen som enkelt och snabbt behöver ha tillgång till information och dokument för att utföra sina arbetsuppgifter.

Uppdraget bestod av att ta fram en webbplats med publiceringsverktyg och tillhörande responsive webbdesign som automatiskt anpassar layouten på webbsidan utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig utav. Webbplatsen är utvecklad på det populära publiceringsverktyget WordPress med funktionalitet som nyheter och nyhetsflöden ifrån olika departement inom Sverige, dokumentarkiv med olika administrativa dokument m.m.

Uppdraget bestod även i att utbilda och stötta webbredaktörer med utbildning i hur webbplatsen kommer vidareutvecklas och underhållas på sikt.

Nyheter, Webbutveckling , , , , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!