VI är alltid intresserade av duktiga personer och samarbeten som kan stärka vår ställning på marknaden. Förutom kompetens i toppklass vill vi att våra partners är lagspelare med ett gott humör och en ödmjuk attityd.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av ett samarbete, vill arbeta hos oss eller söka lediga tjänster.

Arbeta hos oss – Lediga tjänster:

02 okt 22
Creative Designer

Creative designer sökes – Uppdragen haglar in till WebkingTeamet! Har du några års erfarenhet och ha...

Vi har ett antal utvalda partners som vi samarbetar med, partnerföretagen kompletterar vår befintliga verksamhet.

Partners

Episerver/Optimizely

Episerver - associated partner

Att vara Optimizely partner innebär bland annat att man som företag löpande håller sig uppdaterad kring såväl produkter och tjänster som alternativ och förmåner. Som partner har vi också tillgång till omfattande stöd från oss i form av exempelvis support och resurser, vilket innebär en ytterligare trygghet för dig som kund. EPiServer/Optimizely CMS är Nordens i särklass mest spridda och populäraste publiceringsverktyg och används i både den privata och offentliga sektorn.

Vi på Webking gillar Optmizely CMS främst för den öppna arkitekturen som gör det möjligt att skapa de lösningar våra uppdragsgivare behöver. Mer information finns på Optimizelys hemsida.

Microsoft

Microsoft Certified Technology Specialist

Att vara certifierad Microsoft-partner innebär bland annat att man som företag löpande håller sig uppdaterad kring såväl produkter och tjänster som alternativ och förmåner. Som partner till Microsoft har vi också tillgång till omfattande stöd från oss i form av exempelvis support och resurser, vilket innebär en ytterligare trygghet för dig som kund.

Scrum Alliance

Certified Scrum Master

Att vara certifierad Scrum Alliance partner innebär bland annat att man som företag löpande håller sig uppdaterad kring såväl metodik och tjänster som alternativ och förmåner. Denna certifiering är baserad på den amerikanska förlagan, men framtagen i grunden på svenska, och baserad på fallstudier och erfarenheter från många års införande av Scrum och Lean produktutveckling i svensk industri.

SWITCH THE LANGUAGE