VI är alltid intresserade av duktiga personer och samarbeten som kan stärka vår ställning på marknaden. Känner du att du eller ditt företag är en potentiell samarbetspartner till Webking? Förutom kompetens i toppklass vill vi att våra partners är lagspelare med ett gott humör och en ödmjuk attityd.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av ett samarbete alternativt söka lediga tjänster.

Lediga tjänster att söka

Vi har ett antal utvalda partners som vi samarbetar med, partnerföretagen kompletterar vår befintliga verksamhet.

Partners

Episerver

Episerver - associated partner

Att vara Episerver partner innebär bland annat att man som företag löpande håller sig uppdaterad kring såväl produkter och tjänster som alternativ och förmåner. Som partner till Episerver har vi också tillgång till omfattande stöd från oss i form av exempelvis support och resurser, vilket innebär en ytterligare trygghet för dig som kund. EPiServer CMS är Nordens i särklass mest spridda och populäraste publiceringsverktyg och används i både den privata och offentliga sektorn. Vi på Webking gillar EPiServer CMS främst för den öppna arkitekturen som gör det möjligt att skapa de lösningar våra uppdragsgivare behöver. Mer information om Episerver finner ni på www.episerver.se

Microsoft

Microsoft Certified Technology Specialist

Att vara certifierad Microsoft-partner innebär bland annat att man som företag löpande håller sig uppdaterad kring såväl produkter och tjänster som alternativ och förmåner. Som partner till Microsoft har vi också tillgång till omfattande stöd från oss i form av exempelvis support och resurser, vilket innebär en ytterligare trygghet för dig som kund.

Scrum Alliance

Certified Scrum Master

Att vara certifierad Scrum Alliance partner innebär bland annat att man som företag löpande håller sig uppdaterad kring såväl metodik och tjänster som alternativ och förmåner. Denna certifiering är baserad på den amerikanska förlagan, men framtagen i grunden på svenska, och baserad på fallstudier och erfarenheter från många års införande av Scrum och Lean produktutveckling i svensk industri.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.