Design

Design relaterade referens projekt vi på Webking arbetat med.

Musikverket – nätverks webbplats

Musikverket är en av Sveriges nyaste myndigheter utifrån ambitionen att främja kulturlivet och fungera som en katalysator och främja det fria musiklivet samt musikens, teatern och dansens kulturarv. Musikverkets kommunikativa behov kan kort sammanfattas med ”att sticka ut” och inte uppfattas som en byråkratisk myndighet – utan att i stället signalera uppdragets karaktär som präglas av kultur för alla inom musik, teater och dans och att vara inbjudande för att kunna nå målgrupperna på ett relevant sätt.

Trendhem – Homestyling

Trendhem är en onlinetjänst där kunder får tips, råd och undviker dyra inredningskostnader genom att själv göra det praktiska. Interiör och design är enklare än många tror och det är viktigt att tänka igenom en bostadsaffär. Kunder som anlitar Trendhem får det som behövs för attrahera den generella köparen i både annons och på visning.

Svinö Stugby Sea Villas & Lodges – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Svinö Stugby webbplats www.svinostugby.com till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida. På hemsidan hittar du information, bilder, filmer. Samt olika boende-alternativ och aktiviteter du som besökare kan tänkas vara intresserad av under din semester vistelse på Åland.

Båtladan i Gästrikland – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Båtladans webbplats båtladan.nu till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Webbplatsen är utvecklad med en “responsiv design” som innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassas utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig av. Denna responsiva design har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Meditours Sverige – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Meditours webbplats meditours.se till modern responsiv och mobilanpassad hemsida.

Terräng, Väg & Sjö i Sverige Skandinavisk Maskinutbildning

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjö webbplats maskinutbildning.nu till en nyare och mer modern responsiv webbplats. Det ska nu vara lättare att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenad arbeten. Bakom lanseringen av Terräng, Väg & Sjö webbplats ligger en analys av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter . Varje primär målgrupp har fått en egen ingång och informationen är strukturerad efter vad Terräng, Väg & Sjö sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Quintrex Boating Scandinavia

Design och utveckling av Quintrex webbplats www.quintrex.se till en ny och modern webbplats. Webbplatsen är utvecklad ur ett "responsivt design" tänk där layouten automatiskt anpassas på webbplatsen utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig, detta responsiva design har visat sig vara ett framgångsrecept som genererat fler besökare.

Slaka Hembygdsförening

Webking har designat och producerat slaka hembygsförenin nya webbplats http://www.slaka.se/hembygdsforening/

Kriminalvårdens webbplats

Design och utveckling av Kriminalvårdens webbplats www.kriminalvarden.se till en nyare och mer modern webbplats. Det ska nu vara lättare att hitta information som är anpassad för den som är dömd till straff, är anhörig eller vill söka jobb hos Kriminalvården.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
+46(0)72-711 11 84
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips och en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.