Blogg

10 juni, 2020

Praktikant Alx

Vi har precis haft en PRAO-elev på Webkingkontoret. Nämligen Alx Spetz från åttonde klass på Berzeliusskolan som under en vecka har fått känna och klämma lite på webbutveckling och webbdesign. Alx fick hjälpa oss med en helt ny sajt, och fick publicera en hel del texter men också fixa ett gäng bilder så att den nya sidan kommer att ladda snabbt. Det gick galant! Då Alx även är en brutalt skicklig gokartförare drog vi på torsdagseftermiddagen ut till Andreas Berg på Hyrgokart på Sviestad. Där vi körde kart, men också hade ett releaseparty för vår nya diplom- och marknadsföringsapp Grand Prix. Alx visade var skåpet skulle stå och förintade oss totalt. När han sen drog igång sin racekart med 30 skrikande hästar gick det undan värre. Det såg ut som om vi andra stod still :) Stort tack Alx! Det gjorde du bra!
Apputveckling, Nyheter, Webbutveckling , ,
Johan Åhlund
CirkaJohan Åhlund
Johan är en kreativ kommunikatör och copywriter med fotointresse. Johan trivs som allra bäst när han får skapa kreativa budskap. Gärna med SEO. Att ta fram texter och budskap kittlar honom på rätt ställen. Desamma gäller för konverteringar och teamwork. Hör av dig, Johan är social och ofta fikasugen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.