ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken – Hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken är ett familjeföretag som genom åren har hittat sin nisch. De erbjuder en mängd produkter för säker hantering av vätskor.

Hela familjen Fritiofsson är proffs på miljösäker förvaring. I webbshoppen som WebkingTeamet byggt säljer bland annat tankar, pumpar och förvaringsprodukter. Och de har även ett systerbolag som heter Infrapipe. Infrapipe specialiserar sig på att leverera material för VA, kabel och mark.

I och med att de storsatsat med en helt ny butik (drönarfilm på den finns här) fick vi i uppdrag att skapa en helt ny hemsida. Samt en integrerad E-handel med säkra betallösningar för ökad orderingång. Vi skapade även ett flertal Googleannonser som ytterligare effektivt ökade försäljningen av tankar och punpar.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Vi gillar ju webbutveckling och våra webbutvecklare högg som kobror på såväl webbshop som hemsidan. Riktigt kul.

Vi lade även in SEO på de mest populära produkterna. Ladda ner vår guide till hur du själv kan göra en egen grundläggande SEO på dina sidor här. Vi skapade även flera Googleannonser som gav resultat och ökad försäljning. Vår drönare satte dessutom en bra film som vi lade in på hemsidan. Så här gick vi tillväga när vi ökade ÄlvestadTankens affärsnytta

Kundutlåtande

Mats Fritiofsson

Webking har varit lyhörda, och samtidigt flexibla. De har byggt upp en bra infrastruktur som på ett effektivt sätt knyter ihop vår verksamhet och ökar vår försäljning.

Mats Fritiofsson - VD Alvestadtanken.se

Projektinfo

Lansering: Sommaren 2020

Teknik: WordPress 4, Responsiv Webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner
SWITCH THE LANGUAGE