ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken – Hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken är ett familjeföretag som genom åren har hittat sin nisch. De erbjuder en mängd produkter för säker hantering av vätskor.

Hela familjen Fritiofsson är proffs på miljösäker förvaring. I webbshoppen som WebkingTeamet byggt säljer bland annat tankar, pumpar och förvaringsprodukter. Och de har även ett systerbolag som heter Infrapipe. Infrapipe specialiserar sig på att leverera material för VA, kabel och mark.

I och med att de storsatsat med en helt ny butik (drönarfilm på den finns här) fick vi i uppdrag att skapa en helt ny hemsida. Samt en integrerad E-handel med säkra betallösningar för ökad orderingång. Vi skapade även ett flertal Googleannonser som ytterligare effektivt ökade försäljningen av tankar och punpar.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Vi gillar ju webbutveckling och våra webbutvecklare högg som kobror på såväl webbshop som hemsidan. Riktigt kul.

Vi lade även in SEO på de mest populära produkterna. Ladda ner vår guide till hur du själv kan göra en egen grundläggande SEO på dina sidor här. Vi skapade även flera Googleannonser som gav resultat och ökad försäljning. Vår drönare satte dessutom en bra film som vi lade in på hemsidan. Så här gick vi tillväga när vi ökade ÄlvestadTankens affärsnytta

Kundutlåtande

Mats Fritiofsson

Webking har varit lyhörda, och samtidigt flexibla. De har byggt upp en bra infrastruktur som på ett effektivt sätt knyter ihop vår verksamhet och ökar vår försäljning.

Mats Fritiofsson - VD Alvestadtanken.se

Projektinfo

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Liknande referensprojekt

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende. Det har länge saknats en tjänst som erbjuder digital närvaro och transparanta jämförelser av advokater och jurister. På grund av denna frånvaro har konsumenternas val av advokater i många fall blivit rent utav slumpmässiga. Tack vare Advoqa behöver du som är i behov av juridisk hjälp inte längre chansa vid valet av advokat.

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam. Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och öka lönsamheten? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare
Qlosr – Hemsida med SEO
BYTA SPRÅK
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!