ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken – Hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken är ett familjeföretag som genom åren har hittat sin nisch. De erbjuder en mängd produkter för säker hantering av vätskor.

Hela familjen Fritiofsson är proffs på miljösäker förvaring. I webbshoppen som WebkingTeamet byggt säljer bland annat tankar, pumpar och förvaringsprodukter. Och de har även ett systerbolag som heter Infrapipe. Infrapipe specialiserar sig på att leverera material för VA, kabel och mark.

I och med att de storsatsat med en helt ny butik (drönarfilm på den finns här) fick vi i uppdrag att skapa en helt ny hemsida. Samt en integrerad E-handel med säkra betallösningar för ökad orderingång. Vi skapade även ett flertal Googleannonser som ytterligare effektivt ökade försäljningen av tankar och punpar.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Vi gillar ju webbutveckling och våra webbutvecklare högg som kobror på såväl webbshop som hemsidan. Riktigt kul.

Vi lade även in SEO på de mest populära produkterna. Ladda ner vår guide till hur du själv kan göra en egen grundläggande SEO på dina sidor här. Vi skapade även flera Googleannonser som gav resultat och ökad försäljning. Vår drönare satte dessutom en bra film som vi lade in på hemsidan. Så här gick vi tillväga när vi ökade ÄlvestadTankens affärsnytta

Kundutlåtande

Mats Fritiofsson

Webking har varit lyhörda, och samtidigt flexibla. De har byggt upp en bra infrastruktur som på ett effektivt sätt knyter ihop vår verksamhet. Detta resulterar i ett förstärkt varumärke där vi kan öka försäljningen och stärka upp vår organisation. Det går bra just nu, med en ny fin butik med ett jättebra läge, som i kombination med vår fina webbutik ser vi fram emot att hjälpa både nya och återkommande kunder

Mats Fritiofsson - VD Alvestadtanken.se

Projektinfo

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.