Arkipelagen – Intranätet som gillas av 350 företag

Arkipelagen – Intranätet som gillas av 350 företag

Intranätet till Arkipelagen är ett skolboksexempel på hur ett IT-projekt ska planeras, kommuniceras och genomföras. Här finns vårt artikel där vi berättar hur vi med Webkingplattformen byggde ett effektivt intranät till Arkipelagen. Samt inte minst om fördelarna det skapar till de 350 företagen på nordens största kontorshotell.

Våra kunder älskar när vi gör det krångliga smidigt

Arkipelagen är en levande arbetsplats där en mängd sociala aktiviteter anordnas. För att till exempel boka ett träningspass fick man tidigare anmäla sig på listor i receptionen. Detta var både krångligt och tidskrävande. Man insåg snabbt att ett skräddarsytt intranät skulle göra bokningsförfarandet så mycket smidigare för alla parter. Då skulle personalen slippa en massa administration. Vilket framför allt spar rejält med tid.

Vårt intranät till Arkipelagen skapar en mängd fina synergier:
  • Personalen slipper administrationen som bokningarna tidigare förde med sig. Och kan nu istället lägga mer tid och kärlek på sina hyresgäster.
  • Trivseln ökar bland hyresgästerna och Arkipelagens varumärke stärks ytterligare.
  • Fler kommer att delta i aktiviteterna när det är så smidigt att boka. Detta leder till fler aktiviteter, nya samarbeten och affärsmöjligheter.
  • Externa företag som erbjuder sina tjänster på Arkipelagen kan lättare planera och berätta om sina besök. Det ger en ökad lönsamhet.
  • Hyresgästerna känner sig sedda, välkomna och trivs så bra att de knappt vill gå hem.
Såklart kan vi hjälpa dig också med en app eller ett intranät

Vill du veta mer om våra tjänster så är du på rätt ställe. Missa heller inte artikeln ”Jag har en idé till en app” om du tänker investera i en app till ditt företag. Nedan finns fler referensprojekt på appar byggda på Webkingplattformen. Här finns info om varför en app bör byggas på vår plattform. Samt vår film som berättar om hur plattformen fungerar.

Appar som ökar din lönsamhet oavsett bransch

Hur som helst, med hjälp av vår plattform kan vi snabbt skapa en grym app åt dig också. Oavsett bransch kan du få en egen väldigt effektiv app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det dessutom risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Kundutlåtande

TITTI JONSSON, GRUNDARE AV DIRECTOR CODE

Det är så roligt att arbeta med er på Webking. Ni är outstanding att ha att göra med och har även en förmåga att alltid tänka steget före. Ni har dessutom ett väldigt bra säkerhetstänkande. Vi har som sagt samarbetat i ett flertal projekt genom åren. Med väldigt goda resultat.

Titti Jonsson - VD Director Code

Projektinfo

Lansering: 2021-04-01

Vårt intranät till Arkipelagen är byggd med följande teknik: Webkingplattformen, React, IIS, FileMaker, Rest, Api, Ms SQL Server, TypesScript, Html5, CSS3, SASS 

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE