Arkipelagen – Ett intranät som gillas av 350 företag

Arkipelagen – Ett intranät som gillas av 350 företag

Intranätet till Arkipelagen är ett skolboksexempel på hur ett IT-projekt ska planeras, kommuniceras och genomföras. Här finns vårt artikel där vi berättar hur vi med Webkingplattformen byggde ett effektivt intranät till Arkipelagen. Samt inte minst om fördelarna det skapar till de 350 företagen på nordens största kontorshotell.

Våra kunder älskar när vi gör det krångliga smidigt

Arkipelagen är en levande arbetsplats där en mängd sociala aktiviteter anordnas. För att till exempel boka ett träningspass fick man tidigare anmäla sig på listor i receptionen. Detta var både krångligt och tidskrävande. Man insåg snabbt att ett skräddarsytt intranät skulle göra bokningsförfarandet så mycket smidigare för alla parter. Då skulle personalen slippa en massa administration. Vilket framför allt spar rejält med tid.

Vårt intranät till Arkipelagen skapar en mängd fina synergier:

  • Personalen slipper administrationen som bokningarna tidigare förde med sig. Och kan nu istället lägga mer tid och kärlek på sina hyresgäster.
  • Trivseln ökar bland hyresgästerna och Arkipelagens varumärke stärks ytterligare.
  • Fler kommer att delta i aktiviteterna när det är så smidigt att boka. Detta leder till fler aktiviteter, nya samarbeten och affärsmöjligheter.
  • Externa företag som erbjuder sina tjänster på Arkipelagen kan lättare planera och berätta om sina besök. Det ger en ökad lönsamhet.
  • Hyresgästerna känner sig sedda, välkomna och trivs så bra att de knappt vill gå hem.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Kundutlåtande

TITTI JONSSON, GRUNDARE AV DIRECTOR CODE

Det är så roligt att arbeta med er på Webking. Ni är outstanding att ha att göra med och har även en förmåga att alltid tänka steget före. Ni har dessutom ett väldigt bra säkerhetstänkande. Vi har som sagt samarbetat i ett flertal projekt genom åren. Med väldigt goda resultat.

Titti Jonsson - VD

Projektinfo

Lansering: 2021-04-01

Vårt intranät till Arkipelagen är byggd med följande teknik: Webkingplattformen, React, IIS, FileMaker, Rest, Api, Ms SQL Server, TypesScript, Html5, CSS3, SaaS 

Liknande referensprojekt

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE