Arlanda Flygplats – Apputveckling

Arlanda flygplats – Apputrveckling

Ja det stämmer, redan 2011 höll vi på med apputveckling! Sedan dess har tekniken tagit kvantsprång och nu utvecklar WebkingTeamet rasande populära appar. Inte minst med Webbkingplattformen. Hur som helst…

Webkings konsult Robert Jansz har arbetat som apputvecklingskonsult för Swedavia AB och hjälpt till i utvecklingsarbetet av en mobilapplikation till Arlanda Flygplats.

Med appen Arlanda flygplats till Iphone får man alla kommande flygningar som är schemalagda 48 timmar framåt. Man kan också skapa sin egen profil och få uppdateringar om eventuella förseningar och liknande. Perfekt för att hålla koll på flygresor man brukar göra ofta eller har planerat inför.

Dessutom kan man få shoppingnyheter, reseerbjudanden, väderinformation och koppla upp sig mot en videoström som visar Arlanda flygplats live direkt via appen.

Arlanda arbetar ständigt med att göra resandet enklare och smidigare och denna applikation är ett led i utvecklingen.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit apputvecklare och designer.

Projektinfo

Lansering: 2011

Teknik: Objective-c, Cody, iOS, App Store, Itunes, Apple.

Kundutlåtande

Jörgen Bergström, Fujitsu

Robert på Webking är en av de mest drivande och kreativa utvecklare jag har arbetat med. Han har ett öga för affärer och låter aldrig en möjlighet passera honom. Han levererar alltid i tid och av hög kvalitet. Jag skulle rekommendera honom till någon som behöver en duktig utvecklare, designer eller behöver hjälp att förverkliga intressanta nya affärsidéer.

Jörgen Bergström - Consultant Manager, Strategy & Team Lead Fujitsu

Liknande referensprojekt

Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE