Arlanda Flygplats – Apputveckling

Arlanda flygplats – Apputrveckling

Ja det stämmer, redan 2011 höll vi på med apputveckling! Sedan dess har tekniken tagit kvantsprång och nu utvecklar WebkingTeamet rasande populära appar. Inte minst med Webbkingplattformen. Hur som helst…

Webkings konsult Robert Jansz har arbetat som apputvecklingskonsult för Swedavia AB och hjälpt till i utvecklingsarbetet av en mobilapplikation till Arlanda Flygplats.

Med appen Arlanda flygplats till Iphone får man alla kommande flygningar som är schemalagda 48 timmar framåt. Man kan också skapa sin egen profil och få uppdateringar om eventuella förseningar och liknande. Perfekt för att hålla koll på flygresor man brukar göra ofta eller har planerat inför.

Dessutom kan man få shoppingnyheter, reseerbjudanden, väderinformation och koppla upp sig mot en videoström som visar Arlanda flygplats live direkt via appen.

Arlanda arbetar ständigt med att göra resandet enklare och smidigare och denna applikation är ett led i utvecklingen.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit apputvecklare och designer.

Projektinfo

Lansering: 2011

Teknik: Objective-c, Cody, iOS, App Store, Itunes, Apple.

Kundutlåtande

Jörgen Bergström, Fujitsu

Robert på Webking är en av de mest drivande och kreativa utvecklare jag har arbetat med. Han har ett öga för affärer och låter aldrig en möjlighet passera honom. Han levererar alltid i tid och av hög kvalitet. Jag skulle rekommendera honom till någon som behöver en duktig utvecklare, designer eller behöver hjälp att förverkliga intressanta nya affärsidéer.

Jörgen Bergström - Consultant Manager, Strategy & Team Lead Fujitsu

Liknande referensprojekt

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende. Det har länge saknats en tjänst som erbjuder digital närvaro och transparanta jämförelser av advokater och jurister. På grund av denna frånvaro har konsumenternas val av advokater i många fall blivit rent utav slumpmässiga. Tack vare Advoqa behöver du som är i behov av juridisk hjälp inte längre chansa vid valet av advokat.

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam. Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och öka lönsamheten? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare
Qlosr – Hemsida med SEO

Läsvärda artiklar

Advoqa.com går vidare i entreprenörtävlingen Shift!

Advoqa – Som Tripadvisor där du jämför och hittar en skicklig advokat. I en stenhård konkurrens har Advoqa (en jämförelsesajt för advokater, utvecklad av WebkingTeamet till vår kund Ali Abdelrada) gått vidare till nästa etapp i entreprenörstävlingen Shift!

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

BYTA SPRÅK
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!