Arlanda Flygplats – Apputveckling

Arlanda flygplats – Apputrveckling

Ja det stämmer, redan 2011 höll vi på med apputveckling! Sedan dess har tekniken tagit kvantsprång och nu utvecklar WebkingTeamet rasande populära appar. Inte minst med Webbkingplattformen. Hur som helst…

Webkings konsult Robert Jansz har arbetat som apputvecklingskonsult för Swedavia AB och hjälpt till i utvecklingsarbetet av en mobilapplikation till Arlanda Flygplats.

Med appen Arlanda flygplats till Iphone får man alla kommande flygningar som är schemalagda 48 timmar framåt. Man kan också skapa sin egen profil och få uppdateringar om eventuella förseningar och liknande. Perfekt för att hålla koll på flygresor man brukar göra ofta eller har planerat inför.

Dessutom kan man få shoppingnyheter, reseerbjudanden, väderinformation och koppla upp sig mot en videoström som visar Arlanda flygplats live direkt via appen.

Arlanda arbetar ständigt med att göra resandet enklare och smidigare och denna applikation är ett led i utvecklingen.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit apputvecklare och designer.

Projektinfo

Lansering: 2011

Teknik: Objective-c, Cody, iOS, App Store, Itunes, Apple.

Kundutlåtande

Jörgen Bergström, Fujitsu

Robert på Webking är en av de mest drivande och kreativa utvecklare jag har arbetat med. Han har ett öga för affärer och låter aldrig en möjlighet passera honom. Han levererar alltid i tid och av hög kvalitet. Jag skulle rekommendera honom till någon som behöver en duktig utvecklare, designer eller behöver hjälp att förverkliga intressanta nya affärsidéer.

Jörgen Bergström - Consultant Manager, Strategy & Team Lead Fujitsu

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop
Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning
Lunch-appen – Vi byggde Sveriges största lunchapp

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Whinny – Vår grymma webbapplikation får kanonbetyg!

När användarna är nöjda och säger att vår egen webbapplikation Whinny har tagit hästplaneringen till en helt ny nivå blir vi alldeles varma inombords. Här berättar Unghästverkstaden om hur den sparar både tid och pengar varje dag.

Papercut – SMTP Server att använda under utveckling

Har du någonsin behövt testa att skicka e-postmeddelanden från en applikation, men inte nödvändigtvis vill att e-postmeddelanden ska skickas? Vill du undvika krångel med att peka på en fysisk SMTP-server? Det enda du vill är att verifiera att det går att skicka e-post och titta på e-postmeddelandet.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.