Arlanda flygplats

Arlanda flygplats

Webkings konsult Robert Jansz har arbetat som apputvecklingskonsult för Swedavia AB och hjälpt till i utvecklingsarbetet av mobilapplikationen Arlanda flygplats.

Med appen Arlanda flygplats till Iphone får man alla kommande flygningar som är schemalagda 48 timmar framåt. Dessutom kan man skapa sin egen profil och få uppdateringar om eventuella förseningar och liknande på flygresor man brukar göra ofta eller har planerat inför. Dessutom kan man få shoppingnyheter, reseerbjudande , väderinformation och koppla upp sig mot en videoström som visar Arlanda flygplats live direkt via appen.

Arlanda arbetar ständigt med att göra resandet enklare och smidigare och denna applikation är ett led i utvecklingen.

Plattform

Objective-c, Xcode, iOS, App Store, Itunes, Apple

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit apputvecklare och designer.

Kundutlåtande

Jörgen Bergström, Fujitsu

Robert på Webking är en av de mest drivande och kreativa utvecklare jag har arbetat med. Han har ett öga för affärer och låter aldrig en möjlighet passera honom. Han levererar alltid i tid och av hög kvalitet. Jag skulle rekommendera honom till någon som behöver en duktig utvecklare, designer eller behöver hjälp att förverkliga intressanta nya affärsidéer.

Jörgen Bergström - Consultant Manager, Strategy & Team Lead Fujitsu

Projektinfo

Lansering: 2011-02-26

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.