Båtladan i Gästrikland – hemsida med publiceringsverktyg

Båtladan i Gästrikland – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Båtladans webbplats båtladan.nu till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida.

Webbplatsen är utvecklad med en “responsiv design” som innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassas utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig av. Denna responsiva design har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Innehållet på den nya webbplatsen visar bland annat upp Båtladans produktutbud av båtar, motorer och trailers med detaljrika bilder, videoklipp och övrig intressant information för besökarna.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, webbredaktör och projektledare.

Kundutlåtande

Janne Backman Båtladan i Gästrikland

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har fått positiv feedback ifrån både våra kunder och leverantörer. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Janne Backman - VD & Grundare Båtladan i Gästrikland

Projektinfo

Lansering: 2016-03-18

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, ithemes security som brandvägg/säkerhet, w3 total cache för prestandaoptimering och visual composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.