Båtladan i Gästrikland – Hemsida med publiceringsverktyg

Båtladan i Gästrikland – Hemsida med publiceringsverktyg

Båtladan är en auktoriserad Suzukiåterförsäljare i Kungsgården, Gästrikland med en egen auktoriserad verkstad. Företaget har hela 17 års erfarenhet av att sälja och serva marknadsledande Suzuki utombordare. Båtladan är även auktoriserad återförsäljare av Linder och Master aluminiumbåtar, HR Boat Sweden samt TK-Trailer.

Janne som driver företaget behövde en ny hemsida, med rätt funktionalitet och fräsch design. Valet föll på WebkingTeamet och våra webbutvecklare i Linköping satte igång med att skissa på en helt ny design. När den spikades började vi med webbutveckling av Båtladans nya webbplats Båtladan.nu .till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida.

Webbplatsen bygger på WordPress och är utvecklad med en “responsiv design” som innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassas utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig av. Responsiv design är verkligen ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Innehållet på den nya webbplatsen visar bland annat upp Båtladans produktutbud. Här hittar du ett brett utbud av båtar, motorer och trailers. Oftast med detaljrika bilder, videoklipp och övrig intressant information för besökarna.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, webbredaktör och projektledare.

Kundutlåtande

Janne Backman Båtladan i Gästrikland

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har fått positiv feedback ifrån både våra kunder och leverantörer. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Janne Backman - VD & Grundare Båtladan i Gästrikland

Projektinfo

Lansering: 2016-03-18

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.