Båtladan i Gästrikland – Hemsida med publiceringsverktyg

Båtladan i Gästrikland – Hemsida med publiceringsverktyg

Båtladan är en auktoriserad Suzukiåterförsäljare i Kungsgården, Gästrikland med en egen auktoriserad verkstad. Företaget har hela 17 års erfarenhet av att sälja och serva marknadsledande Suzuki utombordare. Båtladan är även auktoriserad återförsäljare av Linder och Master aluminiumbåtar, HR Boat Sweden samt TK-Trailer.

Janne som driver företaget behövde en ny hemsida, med rätt funktionalitet och fräsch design. Valet föll på WebkingTeamet och våra webbutvecklare i Linköping satte igång med att skissa på en helt ny design. När den spikades började vi med webbutveckling av Båtladans nya webbplats Båtladan.nu .till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida.

Webbplatsen bygger på WordPress och är utvecklad med en “responsiv design” som innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassas utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig av. Responsiv design är verkligen ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Innehållet på den nya webbplatsen visar bland annat upp Båtladans produktutbud. Här hittar du ett brett utbud av båtar, motorer och trailers. Oftast med detaljrika bilder, videoklipp och övrig intressant information för besökarna.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, webbredaktör och projektledare.

Kundutlåtande

Janne Backman Båtladan i Gästrikland

Vi är väldigt nöjda med resultatet av vår hemsida och Webkings arbete. Vi har fått positiv feedback ifrån både våra kunder och leverantörer. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Janne Backman - VD & Grundare Båtladan.nu

Projektinfo

Lansering: 2016-03-18

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!
Arkipelagen – Intranätet som gillas av 350 företag
Advoqa – Hitta rätt advokat till rätt ärende
Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!