ByButeo – Webbplats med E-handel

ByButeo – Webbplats med E-handel

Design och utveckling av ByButeos webbplats Bybuteo.se till en modern mobilanpassad och responsiv webbplats med E-handel.

ByButeo hjälper högpresterande och högkänsliga människor som vill leva i harmoni med bättre resultat. Från elitidrott till företagsledningar och tränar medarbetare och människor.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

Rebecka Gabrielsson

Mitt möte med Webking var fantastiskt och idag tänker jag aldrig släppa Robert på Webking ur siktet. Att jobba med någon som lever som den lär och som alltid själv vill utvecklas skapar magi. Robban och Webking ingår numera i mitt Dreamteam och är en stor del att jag utvecklar mig och ByButeo.

Rebecka Gabrielsson - Hållbart ledarskap ByButeo.se

Projektinfo

Lansering: 2018-02-14

Hemsida: Bybuteo.se

Teknik: Wordpress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

Liknande referensprojekt

Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner
Liunga.se – Hemsida med konverteringsfokus
Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil
Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!
SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42