HyrGokart – Apputveckling med React Native

HyrGokart – Apputveckling med React Native

HyrGokart är en mobilapp kodad för tävlingar och som skapar en tjusig bild på användaren, komplett med segerkrans och allt efter avslutat lopp. Perfekt när vi är ute och smiskar varvtider hos Hyrgokart på Sviestad. Vinnaren får ju sedan se sig själv med vinnarkrans och allt.

Och lita på att delningsfunktionen i appen ser till att bilderna hamnar i fikarum och på sociala medier. Med kundens logo, namn och kontaktinfo tydlig. Perfekt passiv marknadsföring som ger nya kunder. Här kan du läsa vår artikel om hur vi tog fram appen.

Här kan du läsa mer om:

Det här är en mobilapp som vi byggt till Andreas Berg på Hyrgokart. Ett bra exempel på apputveckling som skapar buzz och gratis marknadsföring till kunden. Till ett fantastiskt kostnadseffektivt pris.

Vill inte du också ha en app som ser till att dela bilder på nöjda kunder i sociala medier, där din logo och ditt företags namn tydligt syns? Såklart du vill. Då ska du kontakta WebkingTeamet omgående så får du hjälp av våra grymma apputvecklare. Det finns även risk för goda kardemummabullar.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Projektinfo

Lansering: 2020-04-01

Här kan du ladda ner den till din Ios: App store
Här kan du ladda ner den till din Android: Play store

Vi har även skrivit en rejäl artikel om hur appen kom till och hur den är byggd. Och självklart kan vi bygga en app till dig också.

Liknande apputvecklingsprojekt

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning

Läsvärda artiklar om apputveckling

Webbutveckling av HyrGokart appen med react native

Appar är något som Webkingteamet tycker om att skapa, gärna i React Native. Genom åren har vi blivit riktigt bra på att skapa nytta och smarta lösningar till våra kunder. Nu har vi lanserat HyrGokart, en app som får hornen att växa ut på gokartbanan. Läs mer på vår blogg!

Lunch – Sveriges största restaurangguide som app till Kvartersmenyn

Webking har bred erfarenhet av att utveckla såväl appar som webbplatser. När Kvartersmenyn AB behövde digitalisera verksamheten med en app där användaren kan nå mer än 1500 anslutna restauranger tvekade vi inte en sekund. Vi gillar utmaningar som engagerar hela Webkingteamet. Att skapa skräddarsydda appar, med bra funktioner, tydligt användarfokus och stilren design utifrån kundens önskemål, det tycker vi om.

Vad är en hybridapp?

Hybridappen kodas i JavaScript, HTML och CSS. Språk som många webbutvecklare behärskar i sömnen, med kod som genom åren finslipats till snudd på perfektion.

Hybrid apputveckling – Enklare och bättre än native

Hybrid apputveckling – Enklare och bättre än native. I den här texten ska vi berätta lite om fördelarna med hybrid apputveckling. Inte minst om fördelarna med Ionic Framework. Något som vi på Webking tycker om att arbeta med när vi bygger skräddarsydda appar till våra kunder.

SWITCH THE LANGUAGE