Kriminalvårdens registervårdsystem KVR

Kriminalvårdens registervårdsystem KVR

Webkings konsult Robert Jansz har som resurskonsult deltagit i utvecklingen av Kriminalvårdens registervårdsystem (KVR).

Projekt: Centralen
Nyutveckling av ett delsystem som tillhandahåller gemensamma tjänster för: felloggning, auditloggning, klientinformation, organisation, behörighet mm.

Projekt: Inskrivning
Nyutveckling av ett delsystem som tillhandahåller information om inskrivningar för klienter och beläggningar om säkerhetsklass, anstalt, rum, status osv.

Projekt: Utsluss
Förvaltning av internt säkerhetsklassat administrationssystem för kriminalvårdens klienter inom utslussnings program. Renovering, underhåll och utveckling av enhetstester, affärslogik och refaktorering av kod.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit systemutvecklare och scrum master.

Övriga projekt tillsammans med Kriminalvården

Webkings webb- och apputvecklare i Linköping har jobbat tillsammans med Kriminalvården under flera år.

Både med systemutveckling webbutveckling samt apputveckling.

Design, utveckling och delprojektledning av Kriminalvårdens nya sajt Insidan. En sajt som är byggd på EpiServer.

Sedan finns även projektet projektet Säkerhetsbedömning där vi har varit systemutvecklare med Scrum master ansvar.

Vi har även varit med och utvecklat Kriminalvårdens hemsida. Caset finns här. Där fungerade vi som webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

När det gäller andra projektroller har vi fungerat som webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

Här har vi samlat Webkings uppdrag hos Kriminalvården. Nyfiken på Kriminalvårdens verksamhet? Då ska du kolla in deras YouTubekanal.

Kundutlåtande

Johan Carleson Systems Engineer / Project Manager at HiQ

Jag kan rekommendera Robert Jansz på Webking som en person med stor färdighet och djup kompetens inom moderna lösningar och speciellt inom systemutveckling baserad på Microsoft .Net. Robert är en mycket kunnig expert och hans förmåga att lyssna och förstå sina kunders behov tillåter honom att rådfråga effektivt. Han är öppen, hjälpande och mycket professionell. Det är ett nöje och en ära att fått samarbeta med Robert Jansz på Webking.

Johan Carleson - Systems Engineer / Project Manager HiQ

Projektinfo

Lansering: 2013-01-06

Liknande referensprojekt

Workflow – BPMN-applikation

Workflow är ett omfattande affärs- och flödessystem. En BPMN-applikation (Business Process Model and Notation) där du som användare kan skapa arbetsflöden i flera olika steg.

Whinny – Webbapplikation och planeringsverktyg

Whinny är en webbaserad app som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Alla har nytta av Whinny.

ByButeo – Webbplats med E-handel

ByButeo - Webbplats med E-handel

Meditours Sverige – Hemsida med publiceringsverktyg

Webkings webbutvecklare stod för design och utveckling av Meditours webbplats till en modern responsiv och mobilanpassad hemsida.

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

WebkingTeamet vann en riktigt tung EpiServer Award!

Dags för en throwback till 2014, då vi vann en EpiServer Award med våra kollegor på Kriminalvården. Vår EpiServer Award i kategorin bästa webbplats i offentlig sektor var en härlig kvittens för ett jobb fullt av utmaningar, problemlösning och fiffigt kodande. Utöver denna höjdpunkt var 2014 ett grymt bra år för WebkingTeamet. Ett år med många bra uppdrag, spännande möten, lärdomar och nya bekantskaper. Nu ser vi tillbaka på vad som låg bakom vår utmärkelse. Häng med.

Papercut – SMTP Server att använda under utveckling

Har du någonsin behövt testa att skicka e-postmeddelanden från en applikation, men inte nödvändigtvis vill att e-postmeddelanden ska skickas? Vill du undvika krångel med att peka på en fysisk SMTP-server? Det enda du vill är att verifiera att det går att skicka e-post och titta på e-postmeddelandet.

IT-säkerhet i fokus på seminarie

IT-säkerhet var ämnet i fokus på Soft Crews första höstseminarie. Ett seminarie som blev väldigt lyckat och ett perfekt tillfälle att träffas, mingla och umgås en stund efter jobbet. Inte minst i dessa Corona-tider då många jobbar hemifrån och inte ses lika ofta som tidigare.

  • 1
  • 2
BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!