Kriminalvårdens registervårdsystem KVR

Kriminalvårdens registervårdsystem KVR

Webkings konsult Robert Jansz har som resurskonsult deltagit i utvecklingen av Kriminalvårdens registervårdsystem (KVR).

Projekt: Centralen
Nyutveckling av ett delsystem som tillhandahåller gemensamma tjänster för: felloggning, auditloggning, klientinformation, organisation, behörighet mm.

Projekt: Inskrivning
Nyutveckling av ett delsystem som tillhandahåller information om inskrivningar för klienter och beläggningar om säkerhetsklass, anstalt, rum, status osv.

Projekt: Utsluss
Förvaltning av internt säkerhetsklassat administrationssystem för kriminalvårdens klienter inom utslussnings program. Renovering, underhåll och utveckling av enhetstester, affärslogik och refaktorering av kod.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit systemutvecklare och scrum master.

Övriga projekt tillsammans med Kriminalvården

Webkings webb- och apputvecklare i Linköping har jobbat tillsammans med Kriminalvården under flera år.

Både med systemutveckling webbutveckling samt apputveckling.

Design, utveckling och delprojektledning av Kriminalvårdens nya sajt Insidan. En sajt som är byggd på EpiServer/Optimizely.

Sedan finns även projektet projektet Säkerhetsbedömning där vi har varit systemutvecklare med Scrum master ansvar.

Vi har även varit med och utvecklat Kriminalvårdens hemsida. Caset finns här. Där fungerade vi som webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

När det gäller andra projektroller har vi fungerat som webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

Här har vi samlat Webkings uppdrag hos Kriminalvården. Nyfiken på Kriminalvårdens verksamhet? Då ska du kolla in deras YouTubekanal.

Kundutlåtande

Johan Carleson Systems Engineer / Project Manager at HiQ

Jag kan rekommendera Robert Jansz på Webking som en person med stor färdighet och djup kompetens inom moderna lösningar och speciellt inom systemutveckling baserad på Microsoft .Net. Robert är en mycket kunnig expert och hans förmåga att lyssna och förstå sina kunders behov tillåter honom att rådfråga effektivt. Han är öppen, hjälpande och mycket professionell. Det är ett nöje och en ära att fått samarbeta med Robert Jansz på Webking.

Johan Carleson - Systems Engineer / Project Manager HiQ.se

Projektinfo

Lansering: 2013-01-06

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Nu ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

SWITCH THE LANGUAGE