Kundportal Arena till Billerud Korsnäs

Webbaserad kundportal

Kundportal Arena till Billerud Korsnäs

Webkings konsult Robert Jansz arbetade som resurskonsult åt Billerud Korsnäs och arbetade med både systemutveckling samt webbutveckling av en digital kundportal för Billerud Korsnäs kunder.

Med hjälp av en ny kundportal kan företagets kunder logga in och överblicka samarbetet och skapa ordrar, följa pågående leveranser, avläsa kvalitetsdata, policys och avvikelser mm.

Företagets kundportal baserades på publiceringsverktyget EpiServer med egenutvecklade sidtyper som läste data ifrån bakomliggande produktionssystem via WCF tjänster.

Projektinfo

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, systemarkitekt och agil coach med Scrum master ansvar.

Teknik

Asp.net web forms, Episerver 6, C#, MS SQL Server 2008, Visual Studio 2010, jQuery, Photoshop och TFS 2010.

Kundutlåtande

Med den nya kundportalen har vi ökat våran leveransservice och kvalitet avsevärt. Både vi på Korsnäs och våra kunder är mycket nöjda.

Lansering: 2010-01-18

Kundportalen hittar du här:  mbe-mg-local.login.korsnas.com

Våra webbutvecklare har även skapat en riktigt vass kundzon till företaget Safexit. En lösning som verkligen har ökat företagets försäljning och lett till än mer nöjda kunder. Läs mer på de här länkarna: App.Safexit.se och huvudsidan: Safexit.se

WebkingTeamet är riktigt vassa på EpiServer: Här hittar du vår EpiServersida.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.