Laxön – Hemsida på WordPress

Laxön – Hemsida på WordPress

Webking har fungerat som webbdesigner och webbutvecklare till Laxöns webbplats. Webbplatsen är stilren och avskalad samt utvecklad på det populära publiceringsverktyget WordPress.

Laxön är en ö som ligger i Älvkarleby kommun. Det är en vacker liten ö belägen i Dalälven.

Teknik

Hemsidan till Laxön är byggd på WordPress med tillägg som Future is Now för att använda blogg/inlägg som event kalendarium, Google Analytics för besöksstatistik och Google XML Sitemaps för att automatiskt generera sitemaps.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och webbdesigner.

Projektinfo

Lansering: 2010-05-06

Hemsida: www.laxon.se

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.