Liunga.se – Hemsida med konverteringsfokus

Liunga.se – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping. De har specialiserat sig på nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringsuppdrag till privat- och företagskunder. Liungateamet behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. För att öka sin affärsmässighet fick WebkingTeamet uppdraget att bygga Liunga.se – en skräddarsydd webbplats med WordPress som CMS.

Efter en rejäl uppfräschning behövdes en ny hemsida

Hur som helst, Liunga AB hette Minoli tidigare. Men efter att ha förstärkt teamet och renodlat sina tjänster passade de på att bli Liunga AB. De gjorde en nystart, med ny grafisk profil, läckert wrappade firmabilar, och fina profilkläder. Det som saknades var den nya hemsidan Liunga.se. Och det är här vi kommer in i bilden.

Killarna älskar att bygga, och vill göra det mest hela tiden. Därför hade de några tydliga önskemål. Som kommer att ge killarna fler konverteringar i form av nya uppdrag.

Fokus på att få in nya uppdrag, stärka varumärket och visa upp sina tidigare projekt

Följande skulle prioriteras för att få in många nya uppdrag och affärsmöjligheter:

  • på Liunga.se ska besökarna blixtsnabbt hitta kontaktuppgifter och offertformulär
  • Sidan ska ha enkel navigation och vara lätt att förstå
  • Den ska visa upp deras referensprojekt

Eller som projektledare Joel sa: ”Det ska inte ens ta en halvminut att hitta våra kontaktuppgifter”

Det har han helt rätt i. Och i och med den nya sajten är det lättare än någonsin att komma i kontakt med Liungas skickliga hantverkare. Vilket på sikt kommer att leda till en hel del spännande uppdrag.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, och projektledare.

Kundutlåtande

liunga projektledare joel

Samarbetet med Webking har varit oerhört smidigt och framförallt trivsamt, vilket härligt gäng! Syftet med vår hemsida var att våra kunder ska kunna på ett enkelt och användarvänligt sätt få information om vår verksamhet. Resultatet blev bättre än vår förväntan, och samarbetet har verkligen var smidigt och trevligt.

Joel Vestberg - Projektledare Liunga AB

Projektinfo

Lansering: Hösten 2021

Teknik: WordPress 5.8.1, Responsiv webdesign, Yoast för väldigt grundläggande Sökmotoroptimering, Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Swing By – Sveriges första app för swingers
MaintPlanner – Industriapp som underlättar vid produktionsstopp

MaintPlanner är en webbapplikation som underlättar för planerade underhållsstopp. Den skapar en säkrare arbetsmiljö och spar tid och pengar.

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE