Meditours Sverige – Hemsida med publiceringsverktyg

Meditours Sverige – Hemsida med publiceringsverktyg

WebkingTeamet fick i uppdrag att designa och utveckla Meditours webbplats till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida.

Designen skulle vara tydlig och det fanns även önskemål om den ska vara lätt att underhålla och uppdatera. Valet föll på WordPress, (här finns en film om fördelarna med WordPress) med väl utvalda tillägg för bästa funktionalitet. Hur som helst…

Meditours Sverige är en enskild firma som bland annat förmedlar sjukvårdstjänster på American Hospital och Koç University Hospital i Istanbul. Sjukhus som erbjuder förstklassig vård till patienter från stora delar av världen.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Hemsidan informerar om alla faser av vården på American Hospital och Koç University Hospital i Istanbul. Från de allra första frågorna och funderingarna om medicinsk behandling.

Ett kul webbutvecklingsuppdrag där våra webbutvecklare återigen fick chansen att ta tag i ett projekt med ett gott syfte.

Kundutlåtande

Åsa Svensdotter, Departementssekretare - Utrikesdepartementet

Jag lärt mig mycket och fått en färdig hemsida på kort tid. Det är ett nöje att få samarbeta med Robert på Webking, han är alltid beredd att ställa upp lite extra när man kört fast.

Åsa Svensdotter

Projektinfo

Lansering: 2016-02-29

Hemsida: www.Meditours.se

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner
Liunga.se – Hemsida med konverteringsfokus
Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil
Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42