Meditours Sverige – Hemsida med publiceringsverktyg

Meditours Sverige – Hemsida med publiceringsverktyg

WebkingTeamet fick i uppdrag att designa och utveckla Meditours webbplats till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida.

Designen skulle vara tydlig och det fanns även önskemål om den ska vara lätt att underhålla och uppdatera. Valet föll på WordPress, (här finns en film om fördelarna med WordPress) med väl utvalda tillägg för bästa funktionalitet. Hur som helst…

Meditours Sverige är en enskild firma som bland annat förmedlar sjukvårdstjänster på American Hospital och Koç University Hospital i Istanbul. Sjukhus som erbjuder förstklassig vård till patienter från stora delar av världen.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Hemsidan informerar om alla faser av vården på American Hospital och Koç University Hospital i Istanbul. Från de allra första frågorna och funderingarna om medicinsk behandling.

Ett kul webbutvecklingsuppdrag där våra webbutvecklare återigen fick chansen att ta tag i ett projekt med ett gott syfte.

Kundutlåtande

Åsa Svensdotter, Departementssekretare - Utrikesdepartementet

Jag lärt mig mycket och fått en färdig hemsida på kort tid. Det är ett nöje att få samarbeta med Robert på Webking, han är alltid beredd att ställa upp lite extra när man kört fast.

Åsa Svensdotter

Projektinfo

Lansering: 2016-02-29

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende. Det har länge saknats en tjänst som erbjuder digital närvaro och transparanta jämförelser av advokater och jurister. På grund av denna frånvaro har konsumenternas val av advokater i många fall blivit rent utav slumpmässiga. Tack vare Advoqa behöver du som är i behov av juridisk hjälp inte längre chansa vid valet av advokat.

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam. Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och öka lönsamheten? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare
Qlosr – Hemsida med SEO

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

BYTA SPRÅK
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!