Musikverket – nätverks webbplats

Musikverket – nätverks webbplats

Musikverket är en av Sveriges nyaste myndigheter utifrån ambitionen att främja kulturlivet och fungera som en katalysator och främja det fria musiklivet samt musikens, teatern och dansens kulturarv. Musikverkets kommunikativa behov kan kort sammanfattas med ”att sticka ut” och inte uppfattas som en byråkratisk myndighet – utan att i stället signalera uppdragets karaktär som präglas av kultur för alla inom musik, teater och dans och att vara inbjudande för att kunna nå målgrupperna på ett relevant sätt.

Vi har vidareutvecklat, designat och utvecklat Musikverkets webbplatser musikverket.se till en modern, mobilanpassad och responsiv hemsida.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

Eva Andersson

Våra nya webbplatser känns, andas och lever kultur. Engagemanget och ansvaret från Webking har varit stort och slutresultatet har resulterat i ett antal webbplatser som vi på Statens Musikverk är väldigt stolta över.

Eva Andersson - Kommunikationschef Musikverket

Projektinfo

Lansering: 2018-01-01

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering,  WP Rocket för prestandaoptimering och Page Builder för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.