Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Norrköpings Stadsmission arbetar för att stärka den enskilda människan. Att förbättra hela livssituationen och stötta till egenmakt genom social omsorg och socialt företagande. De bedriver en bred och väl fungerande verksamhet med stort engagemang.

Norrköpings Stadsmission hade dock ett behov av en ny webbplats. En hemsida som gör det lättare för besökaren att donera eller på annat sätt stödja verksamheten. Precis detta är vad vi har gjort. Våra webbutvecklare älskar ju webbutveckling, ju mer avancerad desto roligare.

Den nya hemsidan resulterade i fler konverteringar. Både i form av gåvor, men också i form av nya volontärer. Dessutom kommer flera att hitta till Norrköpings Stadsmission på nätet. Och fler kommer att upptäcka fördelarna med den här typen av väl fungerande och viktiga sociala verksamheter. Detta är den tredje stadsmissionen WebkingTeamet har samarbetat med. Webbutveckling för ett bra syfte helt enkelt. Här kan du läsa vår artikel om hur vi resonerade och skapade den nya sajten.

Vill du hjälpa personer som har det svårt? Då ska du gå in HÄR och hitta en lämplig gåva. Då gör du en viktig insats.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

Linda Claesson

Samarbetet med Webking fungerade mycket bra. De visade upp stort engagemang, kompetens och de hade även en stor förståelse för uppdraget.

Linda Claesson - Marknadschef Linköpings Stadsmission

Projektinfo

Lansering: Sommaren 2020

Teknik: WordPress 4, Responsiv Webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform
ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!