Norrköpings Stadsmission – Hemsida & webbshop

Norrköpings Stadsmission – Hemsida & webbshop

Norrköpings Stadsmission arbetar för att stärka den enskilda människan. Att förbättra hela livssituationen och stötta till egenmakt genom social omsorg och socialt företagande. De bedriver en bred och väl fungerande verksamhet med stort engagemang.

Norrköpings Stadsmission hade dock ett behov av en ny webbplats. En hemsida som gör det lättare för besökaren att donera eller på annat sätt stödja verksamheten. Precis detta är vad vi har gjort. Våra webbutvecklare älskar ju webbutveckling, ju mer avancerad desto roligare.

Den nya hemsidan resulterade i fler konverteringar. Både i form av gåvor, men också i form av nya volontärer. Dessutom kommer flera att hitta till Norrköpings Stadsmission på nätet. Och fler kommer att upptäcka fördelarna med den här typen av väl fungerande och viktiga sociala verksamheter. Detta är den tredje stadsmissionen WebkingTeamet har samarbetat med. Webbutveckling för ett bra syfte helt enkelt. Här kan du läsa vår artikel om hur vi resonerade och skapade den nya sajten.

Vill du hjälpa personer som har det svårt? Då ska du gå in HÄR och hitta en lämplig gåva. Då gör du en viktig insats.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

Linda Claesson

Samarbetet med Webking fungerade mycket bra. De visade upp stort engagemang, kompetens och de hade även en stor förståelse för uppdraget.

Linda Claesson - Marknadschef LinköpingsStadsmission.se

Projektinfo

Lansering: Sommaren 2020

Teknik: WordPress 4, Responsiv Webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

Liknande referensprojekt

Swing By – Sveriges första app för swingers
MaintPlanner – Industriapp som underlättar vid produktionsstopp

MaintPlanner är en webbapplikation som underlättar för planerade underhållsstopp. Den skapar en säkrare arbetsmiljö och spar tid och pengar.

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
SWITCH THE LANGUAGE