Örebro Läns Landsting – Datalager

Örebro läns landsting – Datalager

Webkings konsult Robert Jansz har som resurs IT-konsult utfört en förstudie med kartläggning av Örebro läns landstings nuvarande datalagers miljö.

Projektet innefattande även utveckling av ett nytt gemensamt datalager (datawarehouse) för uppföljning och beslutstödsunderlag. Baserat på en enhetlig IT-miljö vilande på Microsoft Business Intelligence produkter.

Roller i projektet

Webkings konsult Robert Jansz roller i projektet har varit Business Intelligence utvecklare och projektledare.

Projektinfo

Lansering: 2011-12-17

Liknande referensprojekt

ByButeo – Webbplats med E-handel

ByButeo - Webbplats med E-handel

Meditours Sverige – Hemsida med publiceringsverktyg

Webkings webbutvecklare stod för design och utveckling av Meditours webbplats till en modern responsiv och mobilanpassad hemsida.

Kriminalvårdens webbplats – Hemsida med extra allt

Design och utveckling av Kriminalvårdens webbplats www.kriminalvarden.se till en nyare och mer modern webbplats.

Säkerhetsbedömning Kriminalvården

Webkings Robert Jansz har i projektet Säkerhetsbedöming fungerat som systemutvecklare och Scrum i KV´s administrativa klientsystem.

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.