Parking Time – Digital p-skiva som app

Parking Time – Appen som är en digital p-skiva

När det gäller apputveckling så känner vi att vi hela tiden tycker att det är roligare och roligare att ta oss an komplicerade och utmanande uppdrag.

Tack vare vår plattform som vi i skrivande stund utvecklat appar med i över 10.000 timmar så känns nästan inga uppdrag omöjliga. Just detta är en fantastisk känsla. Inte minst när kunderna är nöjda och vi får feedback om att våra appar verkligen hjälper dem att bli mer lönsamma, effektiva och skapar en enklare arbetsdag.

“Till och med morfar som är 78 år tycker att appen är superenkel att använda!”

Vår kund Matilda gillar att slippa krångliga parkeringsappar och parkerar gärna där man hon kan använda sin p-skiva. Därför beslöt hon sig att med vår hjälp digitalisera den traditionella p-skivan och göra en app av den. En digital p-skiva helt enkelt.

Förstudie, kommunikation och tydlighet = en bra app

Sagt och gjort, efter en gedigen förstudie med oss så inledde vi projektet och efter ett par månaders utveckling med Webkingplattformen så var Parking Time klar och lanserad. Så här beskriver Matilda vårt samarbete:

”Arbetssättet var tydligt och pedagogiskt och fungerade bra. Ni har varit tillgängliga och väl förberedda när vi behövde snabba svar. Programmeringen flöt dessutom på helt enligt plan. Finslipningen tog dock en aning längre tid, men så blev slutresultatet mycket bra. Jag kände att ni hade mycket bra erfarenhet av apputveckling”. Matilda Öhman från Parking Time.

En digital p-skiva med många fördelar

Hur som helst, Parking Time har många fördelar. Du slipper faktiskt all form av inloggning och framför allt behövs ingen personuppgiftshantering. Just detta uppskattas av många.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform (som vi använt i över 10 000 timmar). Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Vi har samlat ihop några bra länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app:

Projektinfo

Lansering: 2022-04-01

Appen Parking Time är byggd med följande teknik: Webkingplattformen, React Native, Rest, Api, MongoDB, TypesScript, Html5, CSS3, SaaS 

Liknande referensprojekt

Swing By – Sveriges första app för swingers
MaintPlanner – Industriapp som underlättar vid produktionsstopp

MaintPlanner är en webbapplikation som underlättar för planerade underhållsstopp. Den skapar en säkrare arbetsmiljö och spar tid och pengar.

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE