Qlosr – Hemsida med SEO

Qlosr – Ny hemsida med SEO

Qlosr tillhandahåller IT-lösningar till företag och skolor. Och de är jäkligt bra på det. För att öka sin affärsmässighet fick WebkingTeamet uppdraget att bygga en skräddarsydd webbplats med WordPress som CMS med ett egenutvecklat tema. Här berättar vi hur vi resonerat och byggt Qlosr.se.

Vi ansvarade även för att ta fram sidans textinnehåll. Vår copywriter Johan lade stort fokus på att göra materialet begripligt, ofta med konkreta exempel, kryddade med tydliga CTA´s. Våra webbutvecklare implementerade sedan rätt funktionalitet samt gjorde en rejäl teknisk optimering. Ett omfattande men väldigt lyckat projekt inom webbutveckling. Inte minst då samarbetet med Gustav, Joakim och Martin fungerade klockrent.

Under resans gång lade vi till nya funktioner. Resultatet blev Qlosr.se en sida som leder till många nya uppdrag och som visar upp företagets breda expertis.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, copywriter och projektledare.

Kundutlåtande

Gustav_Tjernström

WebkingTeamet hjälpte oss att konstruera en helt ny webb, med en massa innehåll på rekordtid!

Gustav Tjernström - Head of Sales Qlosr.se

Projektinfo

Lansering: Våren 2020

Hemsida: Qlosr

Artikel: Så skapade vi Qlosr.se

Teknik: Wordpress 4, Responsiv webdesign, Yoast för Sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE