Qlosr – Hemsida med SEO

Qlosr – Ny hemsida med SEO

Qlosr tillhandahåller IT-lösningar till företag och skolor. Och de är jäkligt bra på det. För att öka sin affärsmässighet fick WebkingTeamet uppdraget att bygga en skräddarsydd webbplats med WordPress som CMS med ett egenutvecklat tema. Här berättar vi hur vi resonerat och byggt Qlosr.se.

Vi ansvarade även för att ta fram sidans textinnehåll. Vår copywriter Johan lade stort fokus på att göra materialet begripligt, ofta med konkreta exempel, kryddade med tydliga CTA´s. Våra webbutvecklare implementerade sedan rätt funktionalitet samt gjorde en rejäl teknisk optimering. Ett omfattande men väldigt lyckat projekt inom webbutveckling. Inte minst då samarbetet med Gustav, Joakim och Martin fungerade klockrent.

Under resans gång lade vi till nya funktioner. Resultatet blev Qlosr.se en sida som leder till många nya uppdrag och som visar upp företagets breda expertis.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, copywriter och projektledare.

Projektinfo

Lansering: Våren 2020

Hemsida: Qlosr

Artikel: Så skapade vi Qlosr.se

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, Yoast för Sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform
ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!