Returhanteringssystem

Returhanteringsystem

Utveckling och design av ett webbaserat returhanteringssystem mellan Granudden, Korsnäs och Gävle hamn. Projektet bestod av att designa och utveckla ett webbaseratsystem för returhantering av pappersrullar som Korsnäs använder som transportbärare för sina pappersprodukter.

Med hjälp av returhanteringssystemet effektiviserades logistiken och ledtiderna minskade kring returhanteringen. Från att i värsta fall behöva vänta veckor på att få tillbaka pappersrullar hos kunderna, kan Korsnäs med hjälp av returhanteringssystemet i realtid se vart pappersrullarna befinner sig och beställa returhanteringar av dessa.

Plattform

Visual Studio 2010, .net 3.5, asp.net mvc, c#, entityframework, LiNQ, jQuery, CSS, HTML5 och SQL-server

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, systemarkitekt och agil coach med scrum master ansvar.

Kundutlåtande

Erik Pettersson, CEO of Epotec Systemutveckling AB

Robert Jansz på Webking är en mycket skicklig och talangfull konsult. Han är en bemästarar flera områden inom IT och är en guru inom Business Intelligence (BI). Med sin kompetens som både utvecklare och arkitekt är Robert en värdefull tillgång. Att arbeta med Robert och Webking är sant nöje och jag kan bara gratulera dig om du har möjlighet att arbeta med honom.

Erik Pettersson - CEO Epotec Systemutveckling AB

Projektinfo

Lansering: 2010-05-25

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.