Returhanteringssystem

Returhanteringsystem

Webking har i det här projektet stått för webbutveckling och webbdesign av ett webbaserat returhanteringssystem mellan Granudden, Korsnäs och Gävle hamn. Projektet bestod av att designa och utveckla ett returhanteringssystem av pappersrullar som Korsnäs använder som transportbärare för sina pappersprodukter.

Med hjälp av detta returhanteringssystem effektiviserades logistiken och ledtiderna minskade kring returhanteringen. Från att i värsta fall behöva vänta veckor på att få tillbaka pappersrullar hos kunderna, kan Korsnäs med hjälp av returhanteringssystemet i realtid se var pappersrullarna befinner sig och beställa returhanteringar av dessa. #EpicWin

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, systemarkitekt och agil coach samt ansvarig Scrum master.

Kundutlåtande

Erik Pettersson, CEO of Epotec Systemutveckling AB

Robert Jansz på Webking är en mycket skicklig och talangfull konsult. Han är en bemästarar flera områden inom IT och är en guru inom Business Intelligence (BI). Med sin kompetens som både utvecklare och arkitekt är Robert en värdefull tillgång. Att arbeta med Robert och Webking är sant nöje och jag kan bara gratulera dig om du har möjlighet att arbeta med honom.

Erik Pettersson - CEO Epotec Systemutveckling AB

Projektinfo

Visual Studio 2010, .Net 3.5, Asp.Net Mvc, C#, EntityFramework, LiNQ, jQuery, CSS, HTML5 och SQL-server

Lansering: 2010-05-25

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE