Returhanteringssystem

Returhanteringsystem

Webking har i det här projektet stått för webbutveckling och webbdesign av ett webbaserat returhanteringssystem mellan Granudden, Korsnäs och Gävle hamn. Projektet bestod av att designa och utveckla ett returhanteringssystem av pappersrullar som Korsnäs använder som transportbärare för sina pappersprodukter.

Med hjälp av detta returhanteringssystem effektiviserades logistiken och ledtiderna minskade kring returhanteringen. Från att i värsta fall behöva vänta veckor på att få tillbaka pappersrullar hos kunderna, kan Korsnäs med hjälp av returhanteringssystemet i realtid se var pappersrullarna befinner sig och beställa returhanteringar av dessa. #EpicWin

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, systemarkitekt och agil coach samt ansvarig Scrum master.

Kundutlåtande

Erik Pettersson, CEO of Epotec Systemutveckling AB

Robert Jansz på Webking är en mycket skicklig och talangfull konsult. Han är en bemästarar flera områden inom IT och är en guru inom Business Intelligence (BI). Med sin kompetens som både utvecklare och arkitekt är Robert en värdefull tillgång. Att arbeta med Robert och Webking är sant nöje och jag kan bara gratulera dig om du har möjlighet att arbeta med honom.

Erik Pettersson - CEO Epotec Systemutveckling AB

Projektinfo

Visual Studio 2010, .Net 3.5, Asp.Net Mvc, C#, EntityFramework, LiNQ, jQuery, CSS, HTML5 och SQL-server

Lansering: 2010-05-25

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform
ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!