Safe It Up – App för smart DNA-märkning av ägodelar

Safe It Up – App för smart DNA-märkning av ägodelar

Design och utveckling av Safe It Up´s  applikation. Vi fick en förfrågan om att ta fram en applikation som på riktigt kan sätta käppar i hjulen för tjuvar. Ett bra syfte som vi gärna hjälper till med. Apputveckling som stoppar tjuven, det gillar våra utvecklare.

Vi har hjälpt Safe It Up att ta fram en app i form av ett digitalt register där både privatpersoner och företag kan arkivera och hantera sina stöldskyddsmärkta ägodelar i. Dessa märks med personligt märkDNA som är omöjligt att manipulera.

Vår app är även säker och hanterar allt material på rätt sätt. En säker och välkänd betallösning var också ett krav. För ökad trovärdighet valdes mobilt BankID som signering. Här kan du läsa om hur vi gått till väga när vi byggde Safe It Up´s app.

Vi tyckte om att jobba tillsammans med Safe It Up-gänget. Att göra saker och ting svårare för tjuven är något som vi verkligen gillar.

”Safe It Up var ett både utmanande och roligt projekt. Vår förstudie och planering blev guld värd när vi började koda och utveckla. Erfarenheten från ett flertal app-projekt gjorde att vi som team redan från scratch hade en bra plan framåt. Därför kunde vi jobba fokuserat och lösningsorienterat efter kravspecifikationen och implementera ett flertal väl utvalda funktioner och lösningar. – Robert Jansz, VD på Webking.”

Roller i projektet samt kundutlåtande

Vi har varit med och utvecklat applikation, kodat, gjort en teknisk optimering, implementerat säkerhetslösningar, hanterat krav på sekretess, samt inte minst testat och fixat buggfixar och även verkat som ett agilt utvecklingsteam och bollat idéer och tankar med produktägarna.

Extra kul blev det då vi fick så fina vitsord från Safe It Up själva:

”Stort tack för fantastiskt engagemang långt över förväntan. Vi ser glatt emot fortsatt samarbete och kommande releaser. – Mvh Team Safe It Up”

Projektinfo

Lansering: 2019-09-01

Teknik: Wordpress 4, Responsiv webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Läsvärda artiklar om apputveckling

Webbutveckling av HyrGokart appen med react native

Appar är något som Webkingteamet tycker om att skapa, gärna i React Native. Genom åren har vi blivit riktigt bra på att skapa nytta och smarta lösningar till våra kunder. Nu har vi lanserat HyrGokart, en app som får hornen att växa ut på gokartbanan. Läs mer på vår blogg!

Lunch – Sveriges största restaurangguide som app till Kvartersmenyn

Webking har bred erfarenhet av att utveckla såväl appar som webbplatser. När Kvartersmenyn AB behövde digitalisera verksamheten med en app där användaren kan nå mer än 1500 anslutna restauranger tvekade vi inte en sekund. Vi gillar utmaningar som engagerar hela Webkingteamet. Att skapa skräddarsydda appar, med bra funktioner, tydligt användarfokus och stilren design utifrån kundens önskemål, det tycker vi om.

Vad är en hybridapp?

Hybridappen kodas i JavaScript, HTML och CSS. Språk som många webbutvecklare behärskar i sömnen, med kod som genom åren finslipats till snudd på perfektion.

Hybrid apputveckling – Enklare och bättre än native

Hybrid apputveckling – Enklare och bättre än native. I den här texten ska vi berätta lite om fördelarna med hybrid apputveckling. Inte minst om fördelarna med Ionic Framework. Något som vi på Webking tycker om att arbeta med när vi bygger skräddarsydda appar till våra kunder.

Liknande referensprojekt

Swing By – Sveriges första app för swingers
MaintPlanner – Industriapp som underlättar vid produktionsstopp

MaintPlanner är en webbapplikation som underlättar för planerade underhållsstopp. Den skapar en säkrare arbetsmiljö och spar tid och pengar.

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
SWITCH THE LANGUAGE