Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning

Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning

Digitala kundzoner blir allt mer populära och med Webkingplattformen har vi skapat en grymt bra lösning till Safexit!

WebkingTeamet har efter en tydlig kravspecifikation och lättsamma samtal med Safexitgänget gnuggat geniknölarna och skapat en digital kundzon baserad på Webkingplattformen, där kunderna på ett smidigt sätt kan beställa sina brandskyddsritningar.

Just detta har vi lagt en hel del krut på. Varken vi eller Erik, Anders, Tobias och Elin tycker om krånglig E-handel. Det ska vara så enkelt som möjligt. Det blir det med en digital kundzon. Om den är kodad med avancerad webbutveckling av våra hungriga webbutvecklare.

Här kan du läsa vår artikel om hur vi resonerat och hur vi gick till väga när vi skapade Safexits kundzon, samt vilka problem den löser.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Projektinfo

Lansering: Hösten 2020

Teknik: En kundzon byggd på Webkingplattformen, med responsiv webdesign. Safexit.se är utvecklad på Asp.Net Mvc, Sql Server och hostas i Microsofts molntjänst Azure. Kundzonen är byggd på en frontendlösning bestående av Angular 9, Typescript, Html5, Sass, CSS3 och dess backendlösning består av Asp.Net Webapi, C#, Microsoft Sql Server, samt EntityFramework.

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liknande referensprojekt

Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
SWITCH THE LANGUAGE