Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning

Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning

Digitala kundzoner blir allt mer populära och med Webkingplattformen har vi skapat en grymt bra lösning till Safexit!

WebkingTeamet har efter en tydlig kravspecifikation och lättsamma samtal med Safexitgänget gnuggat geniknölarna och skapat en digital kundzon baserad på Webkingplattformen, där kunderna på ett smidigt sätt kan beställa sina brandskyddsritningar.

Just detta har vi lagt en hel del krut på. Varken vi eller Erik, Anders, Tobias och Elin tycker om krånglig E-handel. Det ska vara så enkelt som möjligt. Det blir det med en digital kundzon. Om den är kodad med avancerad webbutveckling av våra hungriga webbutvecklare.

Här kan du läsa vår artikel om hur vi resonerat och hur vi gick till väga när vi skapade Safexits kundzon, samt vilka problem den löser.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Projektinfo

Lansering: Hösten 2020

Teknik: En kundzon byggd på Webkingplattformen, med responsiv webdesign. Safexit.se är utvecklad på Asp.Net Mvc, Sql Server och hostas i Microsofts molntjänst Azure. Kundzonen är byggd på en frontendlösning bestående av Angular 9, Typescript, Html5, Sass, CSS3 och dess backendlösning består av Asp.Net Webapi, C#, Microsoft Sql Server, samt EntityFramework.

Läsvärda artiklar

Advoqa.com går vidare i entreprenörtävlingen Shift!

Advoqa – Som Tripadvisor där du jämför och hittar en skicklig advokat. I en stenhård konkurrens har Advoqa (en jämförelsesajt för advokater, utvecklad av WebkingTeamet till vår kund Ali Abdelrada) gått vidare till nästa etapp i entreprenörstävlingen Shift!

Liknande referensprojekt

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende. Det har länge saknats en tjänst som erbjuder digital närvaro och transparanta jämförelser av advokater och jurister. På grund av denna frånvaro har konsumenternas val av advokater i många fall blivit rent utav slumpmässiga. Tack vare Advoqa behöver du som är i behov av juridisk hjälp inte längre chansa vid valet av advokat.

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam. Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och öka lönsamheten? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare
Qlosr – Hemsida med SEO
BYTA SPRÅK
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!