Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning

Safexit – Kundzon som skapar merförsäljning

Digitala kundzoner blir allt mer populära och med Webkingplattformen har vi skapat en grymt bra lösning till Safexit!

WebkingTeamet har efter en tydlig kravspecifikation och lättsamma samtal med Safexitgänget gnuggat geniknölarna och skapat en digital kundzon baserad på Webkingplattformen, där kunderna på ett smidigt sätt kan beställa sina brandskyddsritningar.

Just detta har vi lagt en hel del krut på. Varken vi eller Erik, Anders, Tobias och Elin tycker om krånglig E-handel. Det ska vara så enkelt som möjligt. Det blir det med en digital kundzon. Om den är kodad med avancerad webbutveckling av våra hungriga webbutvecklare.

Här kan du läsa vår artikel om hur vi resonerat och hur vi gick till väga när vi skapade Safexits kundzon, samt vilka problem den löser.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

Projektinfo

Lansering: Hösten 2020

Teknik: En kundzon byggd på Webkingplattformen, med responsiv webdesign. Safexit.se är utvecklad på Asp.Net Mvc, Sql Server och hostas i Microsofts molntjänst Azure. Kundzonen är byggd på en frontendlösning bestående av Angular 9, Typescript, Html5, Sass, CSS3 och dess backendlösning består av Asp.Net Webapi, C#, Microsoft Sql Server, samt EntityFramework.

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.