Svinö Strandvilla och Stugby

Svinö Strandvilla och Stugby

Svinö Stugby Sea Villas & Lodges erbjuder villor, stugor, campingstugor, reception och cafe ligger på en privat strand, bara 25km från Mariehamn och bara 2 km från Svinö hamn.

Webking har stått för webbdesign och webbutveckling av Svinö Strandvilla och Stugbys hemsida. Arbetet utfördes i samarbete med fotograf Per Sidbäck och Jacob Sauren. Webbplatsen är utvecklad på publiceringsverktyget WordPress.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och projektledare.

Projektinfo

Teknik: WordPress med tillägg som Google Analytics för besöksstatistik, Google XML Sitemaps för att automatiskt generera Sitemaps och All in One SEO Pack för att öka sökmotoroptimeringen av webbplatsens innehåll för sökmotorer. Här hittar du vår checklista för just sökmotoroptimering.

Lansering: 2011-08-05

Hemsida: Svinö Stugby Lodge Water Front Villa

Andra projekt tillsammans på Svinö

Webking har även stått för design och webbutveckling av Svinö Stugbys webbplats www.svinostugby.com. En modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Här läser du vårt referenscase om vad vi bistått med för digitala tjänster.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform
ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!