Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Design och webbutveckling av Svinö Stugby webbplats www.svinostugby.com. En modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Svinö Stugby Sea Villas & Lodges erbjuder villor, stugor, campingstugor, reception och cafe. Stugbyn ligger på en privat strand, 25 km från Mariehamn och 2 km från Svinö hamn.

På hemsidan hittar du en mängd relevant information. Men också bilder och filmer samt kartor på omgivningen. Dessutom hittar du även olika boendealternativ och information om de aktiviteter som erbjuds. På så sätt får du som besökare en riktigt härlig semestervistelse på Åland. Hemsidan är baserad på WordPress som plattform.

Hemsidan använder onlinebokningssystemet Sirvoy, besökaren kan kontrollera lediga boendealternativ och boka samt betala för sin vistelse på ett smidigt och enkelt sätt online. Våra webbutvecklare har även integrerat Sirvoy som är ett av marknadens mest använda bokningssystem när det gäller hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

mikael andersson

Webking skapade en komplett hemsida anpassad efter våra behov, estetisk, lätt navigerad och intergrerad med vårat bokningsystem. Allting löpte på bra och engagemanget har varit 100% från start till mål.

Mikael Andersson - Ägare Svinö Stugby Sea Villas & Lodges

Projektinfo

Lansering: 2016-06-29

Teknik: Wordpress 4, Responsiv webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering, Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt och integration mot Sirvoy bokningssystem för enkel och smidigt onlinebokning av boenden.

Liknande referensprojekt

Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner
Liunga.se – Hemsida med konverteringsfokus
Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil
Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42