Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Design och webbutveckling av Svinö Stugby webbplats www.svinostugby.com. En modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Svinö Stugby Sea Villas & Lodges erbjuder villor, stugor, campingstugor, reception och cafe. Stugbyn ligger på en privat strand, 25 km från Mariehamn och 2 km från Svinö hamn.

På hemsidan hittar du en mängd relevant information. Men också bilder och filmer samt kartor på omgivningen. Dessutom hittar du även olika boendealternativ och information om de aktiviteter som erbjuds. På så sätt får du som besökare en riktigt härlig semestervistelse på Åland. Hemsidan är baserad på WordPress som plattform.

Hemsidan använder onlinebokningssystemet Sirvoy, besökaren kan kontrollera lediga boendealternativ och boka samt betala för sin vistelse på ett smidigt och enkelt sätt online. Våra webbutvecklare har även integrerat Sirvoy som är ett av marknadens mest använda bokningssystem när det gäller hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

mikael andersson

Webking skapade en komplett hemsida anpassad efter våra behov, estetisk, lätt navigerad och intergrerad med vårat bokningsystem. Allting löpte på bra och engagemanget har varit 100% från start till mål.

Mikael Andersson - Ägare Svinö Stugby Sea Villas & Lodges

Projektinfo

Lansering: 2016-06-29

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering, Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt och integration mot Sirvoy bokningssystem för enkel och smidigt onlinebokning av boenden.

Liknande referensprojekt

Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!
Arkipelagen – Intranätet som gillas av 350 företag
Advoqa – Hitta rätt advokat till rätt ärende
Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!