Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Design och webbutveckling av Svinö Stugby webbplats www.svinostugby.com. En modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Svinö Stugby Sea Villas & Lodges erbjuder villor, stugor, campingstugor, reception och cafe. Stugbyn ligger på en privat strand, 25 km från Mariehamn och 2 km från Svinö hamn.

På hemsidan hittar du en mängd relevant information. Men också bilder och filmer samt kartor på omgivningen. Dessutom hittar du även olika boendealternativ och information om de aktiviteter som erbjuds. På så sätt får du som besökare en riktigt härlig semestervistelse på Åland. Hemsidan är baserad på WordPress som plattform.

Hemsidan använder onlinebokningssystemet Sirvoy, besökaren kan kontrollera lediga boendealternativ och boka samt betala för sin vistelse på ett smidigt och enkelt sätt online. Våra webbutvecklare har även integrerat Sirvoy som är ett av marknadens mest använda bokningssystem när det gäller hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

mikael andersson

Webking skapade en komplett hemsida anpassad efter våra behov, estetisk, lätt navigerad och intergrerad med vårat bokningsystem. Allting löpte på bra och engagemanget har varit 100% från start till mål.

Mikael Andersson - Ägare Svinö Stugby Sea Villas & Lodges

Projektinfo

Lansering: 2016-06-29

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering, Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt och integration mot Sirvoy bokningssystem för enkel och smidigt onlinebokning av boenden.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.