Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Svinö Stugby – Hemsida med publiceringsverktyg

Design och webbutveckling av Svinö Stugby webbplats www.svinostugby.com. En modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Svinö Stugby Sea Villas & Lodges erbjuder villor, stugor, campingstugor, reception och cafe. Stugbyn ligger på en privat strand, 25 km från Mariehamn och 2 km från Svinö hamn.

På hemsidan hittar du en mängd relevant information. Men också bilder och filmer samt kartor på omgivningen. Dessutom hittar du även olika boendealternativ och information om de aktiviteter som erbjuds. På så sätt får du som besökare en riktigt härlig semestervistelse på Åland. Hemsidan är baserad på WordPress som plattform.

Hemsidan använder onlinebokningssystemet Sirvoy, besökaren kan kontrollera lediga boendealternativ och boka samt betala för sin vistelse på ett smidigt och enkelt sätt online. Våra webbutvecklare har även integrerat Sirvoy som är ett av marknadens mest använda bokningssystem när det gäller hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Kundutlåtande

mikael andersson

Webking skapade en komplett hemsida anpassad efter våra behov, estetisk, lätt navigerad och intergrerad med vårat bokningsystem. Allting löpte på bra och engagemanget har varit 100% från start till mål.

Mikael Andersson - Ägare Svinö Stugby Sea Villas & Lodges

Projektinfo

Lansering: 2016-06-29

Teknik: WordPress 4, Responsiv webdesign, Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering, Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt och integration mot Sirvoy bokningssystem för enkel och smidigt onlinebokning av boenden.

Liknande referensprojekt

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende. Det har länge saknats en tjänst som erbjuder digital närvaro och transparanta jämförelser av advokater och jurister. På grund av denna frånvaro har konsumenternas val av advokater i många fall blivit rent utav slumpmässiga. Tack vare Advoqa behöver du som är i behov av juridisk hjälp inte längre chansa vid valet av advokat.

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam. Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och öka lönsamheten? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare
Qlosr – Hemsida med SEO

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

BYTA SPRÅK
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!