Terräng, Väg & Sjö i Sverige Skandinavisk Maskinutbildning

Terräng, Väg & Sjö i Sverige Skandinavisk Maskinutbildning

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjös webbplats maskinutbildning.nu till en nyare och mer modern responsiv webbplats. Det ska nu vara lättare att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenadarbeten.

Bakom lanseringen av Terräng, Väg & Sjös webbplats ligger en analys av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter . Varje primär målgrupp har fått en egen ingång och informationen är strukturerad efter vad Terräng, Väg & Sjö sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och designer samt bidragit med sökmotoroptimerings expertis under framtagning av text och bild.

Kundutlåtande

Anders Backman Maskinutbildning

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har märkt av en tydlig trend med fler besökare och kunder. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Anders Backman - VD och Ägare Terräng, Väg & Sjö i Sverige

Projektinfo

Lansering: 2016-02-05

Teknik: Wordpress 4.4.2, Responsiv webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, ithemes security som brandvägg/säkerhet, w3 total cache för prestandaoptimering och visual composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.