Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjös webbplats maskinutbildning.nu. Anders Backman som driver firman behövde en modern responsiv webbplats. Där det är lät att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenadarbeten.

Bakom lanseringen av sajten ligger en målgruppsanalys. Efter denna identifierade vi av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter. Varje primär målgrupp har fått en egen ingång.

Informationen är sedan strukturerad efter vad företaget sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och designer samt bidragit med sökmotoroptimeringsexpertis under framtagning av text och bild.

Kundutlåtande

Anders Backman Maskinutbildning

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har märkt av en tydlig trend med fler besökare och kunder. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Anders Backman - VD och Ägare Maskinutbildning.nu

Projektinfo

Lansering: 2016-02-05

Teknik: WordPress 4.4.2, Responsiv Webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende

Advoqa – hitta rätt advokat för ditt ärende. Det har länge saknats en tjänst som erbjuder digital närvaro och transparanta jämförelser av advokater och jurister. På grund av denna frånvaro har konsumenternas val av advokater i många fall blivit rent utav slumpmässiga. Tack vare Advoqa behöver du som är i behov av juridisk hjälp inte längre chansa vid valet av advokat.

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam. Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och öka lönsamheten? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare
Qlosr – Hemsida med SEO

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

BYTA SPRÅK
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!