Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjös webbplats maskinutbildning.nu. Anders Backman som driver firman behövde en modern responsiv webbplats. Där det är lät att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenadarbeten.

Bakom lanseringen av sajten ligger en målgruppsanalys. Efter denna identifierade vi av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter. Varje primär målgrupp har fått en egen ingång.

Informationen är sedan strukturerad efter vad företaget sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och designer samt bidragit med sökmotoroptimeringsexpertis under framtagning av text och bild.

Kundutlåtande

Anders Backman Maskinutbildning

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har märkt av en tydlig trend med fler besökare och kunder. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Anders Backman - VD och Ägare Maskinutbildning.nu

Projektinfo

Lansering: 2016-02-05

Teknik: WordPress 4.4.2, Responsiv Webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner
Liunga.se – Hemsida med konverteringsfokus
Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil
Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42