Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjös webbplats maskinutbildning.nu. Anders Backman som driver firman behövde en modern responsiv webbplats. Där det är lät att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenadarbeten.

Bakom lanseringen av sajten ligger en målgruppsanalys. Efter denna identifierade vi av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter. Varje primär målgrupp har fått en egen ingång.

Informationen är sedan strukturerad efter vad företaget sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och designer samt bidragit med sökmotoroptimeringsexpertis under framtagning av text och bild.

Kundutlåtande

Anders Backman Maskinutbildning

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har märkt av en tydlig trend med fler besökare och kunder. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Anders Backman - VD och Ägare Terräng, Väg & Sjö i Sverige

Projektinfo

Lansering: 2016-02-05

Teknik: WordPress 4.4.2, Responsiv Webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform
ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!