Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Maskinutbildning.nu – Hemsida och SEO

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjös webbplats maskinutbildning.nu. Anders Backman som driver firman behövde en modern responsiv webbplats. Där det är lät att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenadarbeten.

Bakom lanseringen av sajten ligger en målgruppsanalys. Efter denna identifierade vi av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter. Varje primär målgrupp har fått en egen ingång.

Informationen är sedan strukturerad efter vad företaget sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och designer samt bidragit med sökmotoroptimeringsexpertis under framtagning av text och bild.

Kundutlåtande

Anders Backman Maskinutbildning

Vi är väldigt nöjda med resultatet och har märkt av en tydlig trend med fler besökare och kunder. Det är ett gott tecken på att vi är på väg i rätt riktning när det gäller innehållet på den nya hemsidan.

Anders Backman - VD och Ägare Maskinutbildning.nu

Projektinfo

Lansering: 2016-02-05

Teknik: WordPress 4.4.2, Responsiv Webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, W3 Total Cache för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!
Arkipelagen – Intranätet som gillas av 350 företag
Advoqa – Hitta rätt advokat till rätt ärende
Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!