Whinny – planeringsverktyg

Whinny – ett webbaserat planeringsverktyg som hjälper hästägare och hästföretagare

Whinny är en webbaserad app som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Alla har nytta av Whinny.

Med Whinny sköter du som hästägare all planering kring din häst på en och samma plats och får enkelt koll på exempelvis medicinering, veterinärbesök, hovslagning, foder och träning.

Glöm röriga anslagstavlor, almanackor och post-itlappar. Whinny underlättar din vardag, hjälper dig i planeringen och samlar all information om din häst på en och samma plats.

Med Whinny spara du tid genom att du slipper skicka info genom sms och telefonsamtal. Ett större stall kan också säkerställa information om alla hästar fast dessa är på olika ställen (tävling, hemma, veterinärbesök). Som hästägare kan du planera för din häst och medryttare samtidigt som medryttaren har all aktuell info om hästen tillgänglig.

Whinny skapar en transaprens mellan hästägare och utbildare genom att hästägaren kan följa sin häst i Whinny utan att störa utbildaren med sms och telefonsamtal.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, devops och projektledare.

Projektinfo

Lansering: 2019-12-27

Teknik: webking plattformen, asp.net, .net core, angular, azure, ms sql server, stripe, typescript, c#, html5, css3, sass

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.