12 juni, 2014

Resurrect – effektivisera arbetet i visual studio 2013

En vanlig arbetsdag som utvecklare kan i många fall bestå av repeterande arbetsmoment, tillexempel kompilera koden, starta debugläge och attacha mot en process. I många fall tar detta ta onödigt lång tid att manuellt klicka sig fram genom olika menyer och scrolla i rullgardinsmenyer efter korrekta val. Ett bra tillägg som sparar värdefull tid för dig som systemutvecklare är att använda Resurrect.

Vad är Resurrect

Resurrect är ett visual studio tillägg som attachar debuggern till tidigare debuggade processer.

Hur fungerar det?

Genom att logga historiken på tidigare attachade processer  för specifikt projekt, går det via snabbval och snabbkommandon ansluta mot historiska attachade processer.

Hur du kommer igång

 1. Börja med att installera Resurrect via denna nedladdningslänk »
 2. Starta om visual studio för att tillägget ska aktiveras.
  • Resurrect

   Resurrect

 3. Attacha debugger manuellt mot en process för att logga historik på tidigare attach debuggade processer.
 4. Via resurrect knappen som du hittar i standard knappuppsättningen kan du sedan automatiskt med hjälp av genvägar och snabbkommandon attacha mot tidigare debuggade processer.
  Attacha till tidigare debuggade processer

  Attacha till tidigare debuggade processer

Webbutveckling ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande.Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.
One Comment
 1. Bra guide och användbart verktyg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.