Blogg

14 juli, 2020

Sommarhälsningar

Hej på er! Då var det dags att önska alla våra kunder, vänner och släktingar en riktigt skön sommar! Nu ska vi fokusera på att umgås tillsammans med släkt och vänner några veckor. 2020 har varit ett minst sagt ovanligt år, där Covid-19 förstört så mycket för så otroligt många. Projekt flyttas på framtiden, vänner blir krassliga, möten med bullar och fasta handslag byttes snudd på över en natt ut mot möten via Slack, Teams eller Skype.

Inte jätteroligt för oss som är sociala, men såklart säkrare och tryggare för alla parter. Ändå har första halvan av 2020 varit ett relativt bra år rent affärsmässigt för Webkingteamet. Vi har haft flera roliga projekt att syssla med, små som stora och det har handlat om både app- och webbutveckling med inslag av design, SEO och copywriting.

Efter sommaren hoppas vi på att våra medföretagare har fått vind i seglen och kan ägna sig åt roliga projekt som skapar nytta. Innan dess vill vi ta tillfället i akt för att önska alla en härlig semester. Förhoppningsvis kommer vi att få en fin sommar med underbart väder. Passa på att slappna av nu och umgås med vänner och familj, bada, sola och allt det som hör sommaren till.

Glad sommar från oss!

Nyheter ,
Johan Åhlund
CirkaJohan Åhlund
Johan är en kreativ kommunikatör och copywriter med fotointresse. Johan trivs som allra bäst när han får skapa kreativa budskap. Gärna med SEO. Att ta fram texter och budskap kittlar honom på rätt ställen. Desamma gäller för konverteringar och teamwork. Hör av dig, Johan är social och ofta fikasugen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.