1 oktober, 2018

Spetz Motorsport växlar upp och vi lanserar Spetzmotorsport.se

Spetz Motorsport växlar upp!

Vi lanserar Spetzmotorsport.se

Alx Spetz radar upp segrar i Swedish Kart League och Sydsvenskans Kart Champion Cup. Säsongen 2018 har varit bra för Spetz Motorsport i J60-klassen. Så bra att teamet plockade hem en total andraplats i SKCC! Vilken prestation!

Webking sponsrar teamet och gläds åt Alx Spetz fina körning och jämnhet. Under hela säsongen har Alxander tagit pallplatser i alla race utom två. Mycket imponerande. Nu ser vi fram mot 2019. Förhoppningsvis tävlar då Team Spetz i en riktigt vass kart i den större klassen X30. Då blir det åka av på allvar och Alx Spetz får chansen att visa vad han går för, mot ännu tuffare motstånd. 

Spetz Motorsport

Vi kan varmt rekommendera WEBKING som är superduktiga och professionella att samarbeta med.

Spetz Motorsport - Racing Team SpetzMotorsport.se

Besök Spetz Motorsports nya hemsida. Det är vi på Webking som byggt den. Där blir du nog sugen på att testa att köra, och du kan också läsa om hur det är att brinna för en sport som engagerar hela familjen. 

Kontakta oss för att få din nya webbplats!

Webking är en Prisbelönt webbyrå i Linköping! Vi skapar moderna webbplatser & effektiva webbapplikationer som maximerar din affärsnytta. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Nyheter, Webbutveckling, Wordpress , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE