Blogg

14 april, 2018

Testare med fokus på webbaserade system

Vi söker flera duktiga testare då vi i våra projekt mot kund har behov av fler resurser och behöver förstärka upp vårt team.
Har du koll på testning och tycker om att automatisera tester är det här uppdraget som klippt och skuret för dig.

Tidigare kollegor beskriver dig antagligen som kompetent och driven med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya roller. Alla tidigare erfarenheter utav test och testarbete är meriterande.

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och ansök! Det finns möjlighet till både anställning och arbeta som underkonsult.

Kompetenskrav:

Goda kunskaper och erfarenhet inom testramverk och testverktyg.
Goda kunskaper och erfarenhet av automatiserade tester.
Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.
Meriterande kompetens:
Erfarenhet av och kunskap om automatiserade tester som protractor, karma, cypress,
Erfarenhet av utveckling enligt agila utvecklingsmetoder som t.ex. SCRUM.
Erfarenhet av test driven utveckling.
Arbetstid: Heltid
Arbetsform: Heltidsanställning, Underkonsult
Arbetsplats: Linköping
Språk: Svenska, Engelska
Fyll i formuläret om du tycker jobbet skulle passa dig!

Intresseansökan

Arbeta hos oss , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips och en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.