Blogg

7 juni, 2019

Throwback till Webkings releaseparty för appen High Score

Grym kväll med pingis, pizza och flipper

Idag minns vi tillbaka till vår kombinerade releaseparty och temakväll om appar. En kväll som blev väldigt lyckad.  Det blev fullt hus med många goa kollegor och vänner som umgicks, käkade pizza och lyssnade på ett miniföredrag om apputveckling med React Native. Sedan var det dags för nedladdning och skarpt test av appen High Score som Johan Groot och David Gunbrant på Webking utvecklat tillsammans.

High Score

Johan Groot och David Gunbrant på Webking har utvecklat Appen High Score tillsammans.

Med appen kan du spara highscores och tävla med vänner i valfritt spel. Du skapar ett rum med valfritt antal spel, sedan bjuder du in dina vänner. När du registrerat din poäng håller appen sedan stenkoll på vem som har högst poäng i spelet. High Score släpptes nyligen på Google Play Store och under kvällens flipperturnering fick den visa vad den gick för.

Det var riktigt kul att få visa upp det vi arbetat med den senaste tiden. Appen fungerar bra, och det kändes kul att så många använde den under kvällen.  Johan Groot och David Gunbrant

Nybakade pizzor och full kyl

Nybakade pizzor och full kyl

Klockan 17 började det ramla in folk på Webkingkontoret. De möttes av flipperspelet samt synen av ett antal nybakade pizzor med tillhörande dryck. Vi hade under förmiddagen rullat in pingisbordet i konferensrummet och laddat kylen full med såväl öl, cider och läsk.

Apputveckling med React Native

Efter maten inledde David och Johan med en kort presentation om hur de utvecklat High Score appen. Det blev en kort frågestund samtidigt som gästerna laddade ner appen och fick svar på nyfikna frågor om kod, ramverk och de svåraste utmaningarna i utvecklingen.

Tesla – Utmanande flipperspel

I hallen stod flipperspelet redo. Efter lite diskussion om vilket av de lite drygt sju hundra borden som skulle spelas föll valet på Tesla. Ett modernt spel med bra känsla och skoj layout. Sedan sattes appen på prov rejält. Test i sin finaste form, med glatt humör, tävlingspepp, goda pizzor, läsk samt öl.

Projektpolare, kollegor och nya kompisar

Projektpolare, kollegor och nya kompisar

Med andra ord en kanonkväll med skön och avslappnad stämning och en hel del spännande diskussioner. Den här typen av träffar och event vet vi är mycket uppskattade. Perfekta tillfällen att träffa kollegor, vänner och nya kompisar. Ofta med samma intressen och där man känner varandra på håll, och ofta har jobba tillsammans i olika projekt.

En trevlig kväll med både nya och gamla kollegor och vänner på plats. Som vanligt kul att träffas utanför arbetstid. Samtidigt var det intressant att få se vad Johan och David jobbat med den senaste tiden. Michael Elowson, ägare på Kreativ Kraft.

Ny flipperkung på Webking

Ny flipperkung på Webking

Flipperturneringen var till en början rafflande och tät. Ända tills ovanstående vinnare slog till med en score som fick konkurrensen att häpna. Han förintade motståndet totalt och fick med sig den tjusiga och ack så prestigefulla trofén med sig hem. Flera hundra tusen poäng före tvåan. Imponerande. Det här ska vi göra om. Ganska snart kanske.

Ända in i kaklet på Webking

Penny Fielder på Dfind var på hugget och såg till att spelschemat höll och agerade även domare. När kvällen var slut stor Robert från Webking som segrare efter stenhårda matcher mot tufft motstånd. Pokalen står med andra ord kvar på kontoret, men det blir nog returmatcher ganska snart. För det här ska vi göra om.

Vänner på dagen – stentuffa motståndare vid pingisbordet

När det gäller kvällens pingisturnering King Of Ping Pong pratades det redan under pizzabuffén om Ajden Towfeeks dödligt brutala backhand som krossade nerver av stål på Webkings inflyttningsfest. Men frågan var om han skulle dyka upp.

Den här kvällen blev riktigt bra. Med så många duktiga och trevliga personer på plats från olika företag är det svårt att misslyckas. Riktigt kul att se att alla minglade runt och umgicks tillsammans. Givetvis planerar vi redan nu för nästa event. Robert Jansz, ägare Webking.

Apputveckling, Nyheter, Webbutveckling , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.