Episerver

Alla system för innehållshantering har inte samma förutsättningar att få dig att lyckas på webben. I EPiServer kan redaktörer och marknadsförare skapa innehåll och samtidigt uppleva exakt hur det ser ut för besökaren, oavsett skärm eller kontext.

I det nya gränssnittet för EPiServer  ser du exakt det du behöver. Varken mer eller mindre.  Kombinationen av ett superenkelt gränssnitt för att skapa innehåll och kraftfulla verktyg för marknadsföring, gör att redaktörer och marknadsförare får bättre kontroll än någonsin över sin kommunikation.

Ett CMS skapat för att leverera upplevelser i en mobil värld

Varje funktion i EPiServer har designats för att göra det så enkelt som möjligt att skapa och marknadsföra innehåll i en mobil värld. I vårt gränssnitt är det precis lika naturligt att jobba med mobilen i centrum, som med datorn i centrum.Genom att även fokusera på mobiler och surfplattor, kan du vara kreativ, arbeta snabbare och ge dina kunder en engagerande upplevelse, oavsett var ni möts.

Läs mer på EPiServers webbplats, www.episerver.se

Hur episerver hjälper dig lyckas på webben

WYSIWYG

Skapa innehåll direkt på sidan och se dina upplevelser växa fram, precis som dina besökare skulle se dem.

Mobila enheter och skärmar

Arbeta med valfri skärm i centrum, med all funktionalitet tillgänglig. Byt mellan mobil, surfplatta och dator med ett enda klick och fortsätt att redigera därifrån.

Drag and drop

Jobba med innehåll på ett enhetligt sätt. Dra och släpp block, media, formulär, filmer eller sidor till det område du önskar och dessa anpassar sig automatiskt.

Layout

Automatisk layouthantering ger redaktörer makten att visa information på det sätt de vill, utan att frångå den grafiska profilen.

Arbetsflöden

Arbeta med kvalitetskontroll för godkännande innan innehållet publiceras med hjälp av arbetsflöden. Du kan sätta upp rättigheter och definiera vem som kan skapa, se eller ändra innehåll på din webbplats.

Statistik och analys

Google Analytics för EPiServer är integrerat med EPiServer CMS och när man använder lösningen får man direkt den viktigaste analysinformationen presenterad bredvid innehållet.

Exempel på utförda episerverprojekt

SWITCH THE LANGUAGE