WordPress

WordPress, som från början var ett bloggverktyg, är idag en funktionell plattform för webbpublicering. WordPress är idag världens mest spridda publiceringsplattform.

WordPress är ett publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det är populärt hos såväl bloggare som hos framgångsrika företag. Verktyget är gratis och dominerar marknaden bland Open Source-lösningar. WordPress licenserna distribueras under en GNU General public-licens och kan laddas ner och användas kostnadsfritt.

Vi erbjuder dig som kund en komplett webbplats till ett fast lågt pris. Vi har valt att kalla detta för wordpresspaketet. Med ett wordpresspaketet får du en webbplats där du på ett mycket enkelt och smidigt sätt kan uppdatera och sköta webbplatsen helt själv. Vi har tre olika wordpresspaket för olika storlekar och behov du som kund har.

8 steg till din webbplats

1

Kontakt

Du beställer din webbplats genom att kontakta oss eller ringa 072-711 11 84.

2

Önskemål

Tillsammans går vi igenom dina önskemål på design och funktionalitet.

3

Designförslag

Vi arbetar fram ett designförslag som du får tycka till om och påverka.

4

Webbutveckling

När ni är 100% nöjd med designen börjar vi att utveckla webbplatsen med material i form av bild och textmaterial.

5

Kvalitetsgranskning

När innehållet är klart påbörjas en kvalitetsgranskning av webbplatsen. Vi är måna om att erbjuda en bra service och kvalitet, därav granskas webbplatsen enligt sökmotoroptimerings standarder och prestandatestas innan leverans med hjälp av tjänsten monsido.com

6

Säkerhet- och penetrationstest

Vi granskar webbplatsens säkerhet och kontrollerar mer än 200 typer av sårbarheter , inklusive OWASP topp 10 för att se till att din webbplats förblir säker. I grund och botten kommer vi att försöka så hårt vi kan för att hacka dig och det är gjort helt automatiserat med hjälp av tjänsten detectify.

7

Utbildning

När webbplatsen är optimerad och säker är det dags för leverans, vi utbildar dig i publiceringsverktyget under ca 1 tim och hjälper dig komma igång.

8

Publicering

När ni känner er nöjda med resultatet och anser att innehållet på webbplatsen är komplett publicerar vi webbplatsen publikt
 på internet.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
+46(0)72-711 11 84
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips och en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.