Blogg

1 augusti, 2017

Vi expanderar och flyttar till nytt kontor

Vi har under sommaren flyttat till ett nytt kontor i centrala Linköping på torggatan 6.

För att skapa ett kreativt, inspirerande och utvecklande kontor har vi satt vår egen prägel på kontorslandskapet med inredningsdetaljer i Webkings grafiska profil, flipperspel, pingisbord, tv-spel, läskkyl, digitalfotoram, retro sociala-medie räknare osv.

Har ni vägarna förbi är ni mer än välkomna på ett besök och gillar ni kulor av stål får ni mer än gärna utmana oss i en omgång flipper.

Kontorsinvigning

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till invigningen av vårt nya kontor i Linköping som äger rum på Torggatan 6 torsdagen den 31/8 kl.17:00. https://goo.gl/maps/p8uWvHBaiao

Vår målsättning med denna aktivitet är att du ska få möjlighet att se våra nya lokaler, äta och dricka lite gott samt närvara vid den traditionella invigningen.

Är du aktiv och gillar kulor av stål finns det även goda förutsättningar att vinna attraktiva priser. Det kommer bli en rolig eftermiddag och vi hoppas verkligen att du vill delta!

Svara om du vill delta och skicka gärna denna inbjudan vidare till kollegor som kan vara intresserade att delta.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Hur många är ni som kommer (obligatorisk)

  It takes balls of steel to play pinball #pinball #webking #webdevelopment

  Ett inlägg delat av WEBKING (@webking.se)

  Nyheter ,
  About Robert Jansz, Webking
  Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
  Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

  Leave a Reply

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  SWITCH THE LANGUAGE
  Nyhetsbrev

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

  Webking
  Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
  020-89 94 42