7 februari, 2017

Webbutvecklare med fokus på angularJS och webApi

Vi söker flera grymma webbutvecklare, testare och scrummasters då vår kund har behov av fler resurser och behöver förstärka upp sitt utvecklingsteam.

Har du koll på C#, ASP.NET och Javascript är det här uppdraget som klippt och skuret för dig. Har du en datateknisk bakgrund med akademiska meriter är du den typ av person vi söker! Dina tidigare kollegor beskriver dig antagligen som kompetent och driven med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya roller. Alla tidigare erfarenheter utav webbutveckling, testning och scrummaster är meriterande.

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och ansök!
Kompetenskrav:

  • Goda kunskaper och erfarenhet inom tekniker och verktyg för webbutveckling.
  • Goda kunskaper och erfarenhet av C# och javascript.
  • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Meriterande kompetens:

  • Erfarenhet av och kunskap om Twitter Bootstrap, Html5 och css3.
  • Erfarenhet av singel page ramverk som angularJS.
  • Erfarenhet av utveckling enligt agila utvecklingsmetoder som t.ex. SCRUM.
  • Erfarenhet av testning och test driven utveckling.

Arbetstid: Heltid

Arbetsform: Underkonsult, Projektanställd

Arbetsplats: Linköping

Språk: Svenska, Engelska

Fyll i formuläret om du tycker jobbet skulle passa dig!

Intresseansökan

Arbeta hos oss , ,
About Robert Jansz, Webking

Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande.Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *