Blogg

29 maj, 2019

Webking och Spetz Motorsport = Fullt fokus framåt

Som du kanske vet sponsrar Webking kartingföraren Alxander Spetz och hans team Spetz Motorsport.

Alxander radar upp poäng

Under de senaste sex åren har man etablerat sig och bytt upp sig till större klasser. Alxanders utveckling går spikrakt uppåt och det är riktigt kul att följa honom på och utanför banan. Missa inte den drönarfilm som vi tidigare postat på Webkings blogg. Som att se på Super Mario Kart fast i verkligheten, med tight racing och stenhård konkurrens.

Spetz Motorsport växlar upp

Internationella race med fina resultat

Spetz Motorsport kör i år både i Sverige och internationellt. Något som kommer utveckla och stärka teamet ytterligare. Göteborgsracet där Alxander kom på pallplats blev en fin avslutning på den svenska säsongen. Nu planerar man för nya fartfyllda äventyr på kontinenten.

Nästa stopp Italien

Det bär nämligen iväg till Italien och den andra deltävlingen i Fia Academy Trophy. Ett race som kommer att bli grymt spännande. Inte minst då teamet bär med sig härligt positiva minnen från den fina avslutningen från racet i Tyskland. Det kommer bli kul att se teamet tävla mot så tufft motstånd.

Glöm inte att ha kul och njuta av resan

Förhoppningsvis hinner man även att njuta av lite välförtjänt god mat, kall dryck och att umgås tillsammans. Det nya släpet ser riktigt bra ut, och Webking hoppas på en hög nya poäng och en trevlig resa. Kör hårt och lycka till!

Spetz Motorsport

Vi kan varmt rekommendera WEBKING som är superduktiga och professionella att samarbeta med.

Spetz Motorsport - Racing Team SpetzMotorsport.se
Nyheter , ,
Robert Jansz, Webking
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!