Blogg

18 oktober, 2018

Webking säkrar upp kontoret

I takt med att vårt arbete (inte minst våra myndighetsuppdrag) ofta omfattas av sekretess och höga säkerhetskrav har vi nu uppdaterat kontoret med en ny larminstallation och nya lås. Det är bättre att förekomma än förekommas. Att ge tjuven en rejäl utmaning, samt att filma dem vid eventuella inbrottsförsök.

Smart kontor med smarta lås

Valet föll på de digitala låsen Yale Doorman V2 från svenska Assa Abbloy. Varje ytterdörr  har nu dessa smidiga kodlås där du kan öppna med kod, tag eller mobilapp. Du väljer själv om dörren ska låsas automatiskt när du stänger den. Det här är bra. På riktigt. Känslan av att en stängd dörr alltid är låst. Den är skön.

Låsmekanismen är reptilsnabb och fungerar mycket bra, dessutom är det skönt att slippa leta efter nycklarna hela tiden. Framtiden är nyckellös. En annan stor fördel är att låsen samarbetar med vårt larm från Verisure och att de passar i alla dörrar som har ett lås i skandinavisk standard. Enkelt och bra.

Vi har även kopplat ihop låsen med dess mobilapp och kan med dess övervakningsfunktion se när folk passerar in och ut. En annan smart funktion är att vi genom appen även kan öppna och släppa in vaktmästaren eller blomsterbuden när de plingar på. Vi får en notis i mobilen när någon knackar på. Med Doorman V2 har vi återigen förnyat oss och skapat ett smartare kontor. Ett säkert sådant. Vilket såväl vi som våra kontorskollegor tycker om.

Kontakta oss för att få din nya webbplats!

Webking är en Prisbelönt webbyrå i Linköping! Vi skapar moderna webbplatser & effektiva webbapplikationer som maximerar din affärsnytta. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Nyheter, Säkerhet , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.