Blogg

30 september, 2022

Webkings superhjältefilm – Bättre än Marvel?

Vem behöver egentligen ett två och en halv timma långt bio-spektakel från Marvel när man istället kan spana in Webkings superhjältefilm? En actionbomb där Albatross går totalt bananas på Webkingkontoret…

Dags för filmhype

Okej vi hypear den lite, såklart. Men vi vill gärna att du kollar in vår superhjältefilm. Där Albatross demolerar halva vårt kontor…

Den ädla konsten att demolera ett fint kontor

Under några sena vårkvällar förvandlades Webkingkontoret till en inspelningsplats. Vår husregissör Gustaf Andersson från Dream Bay Studios hade med sig en massa high-techprylar. Inte minst en helt ny värstingkamera från Red, reflektorer, lampor, rökmaskiner och andra coola gadgets samt en hel del rekvisita. Typ en mantel, suspensoar, en hel del tactical gear och annat skoj.

Fjärde Webkingfilmen för Dreambay Studios

Gustav tar med andra ord sina filmer på allvar och det här är hans fjärde Webkingfilm. Med mer action, explosioner, method acting, och bromance än någonsin. Whats not to like, liksom?

En gladiator, en skådespelare, en explosion och en app

Under tiden som killarna fixade upp tekniken och flyttade möbler gjorde skådespelarna sig redo. Som superhjälten Albatross ser vi gladiatorn och muskelpaketet Jörgen Bergström. Stor som ett attefallshus, stark som en gorilla och snäll som en björn. Som trots att han föredrar att gå rakt genom väggen istället för dörren mer än gärna förklarar för ”Webkingutvecklaren” Bengt Sanzén hur han vill ha sin app.

Inspelningen av vår superhjältefilm blev en höjdare, vi fick kasta betong på Bengt!

Inspelningen blev fantastiskt kul. Vi trivdes jättebra tillsammans. Tiden sprang iväg, och alla hjälptes åt. Oavsett om det handlade om att skaka på växter, ljussätta och rigga. Det var kanonkul. Inte minst när Bengt flög genom rummet, och vi fick kasta mängder av fejkbetong på honom…

Med Webkings superhjältefilm vill vi sticka ut lite extra...

Hur som helst, syftet med filmen är att få Webking att sticka ut lite extra. Vi är inget stelt och trögjobbat IT-företag med kostymklädda konsulter. Vi är jordnära, agila, flexibla, sociala, erfarna och enkla att ha att göra med. Här finns humor, självdistans och tycker och ironi. Vi ville testa något nytt, och när vi såg slutresultatet insåg vi att Gustav lyckats. Över förväntan. Igen.

Missa inte våra andra filmer på Webkings YouTubekanal

På vår YouTubekanal finns dessutom flera andra filmer där vi berättar vad vi kan hjälpa dig med. Samt varför en bra app bör byggas med vår egen Webkingplattform. Vi låter även flera av våra kunder, bland annat Per Holknekt berätta om hur det är att jobba med oss, samt har lagt upp flera filmer om hur vi förverkligar din appidé. In och kolla.

När du anlitar oss får du alltid en gedigen förstudie

Självklart är vi måna om att din app ska bli så bra som möjligt. Därför gör vi en gedigen förstudie innan vi drar igång. Våra förstudier är populära och du får dessutom en klickbar prototyp som du kan testa i din telefon. Här kan du läsa om vad våra kunder Matilda på Underbara Unge och Tommy med sin processapp tyckte om våra förstudier. Samt hur det går till att göra en sådan med oss. Undrar du över något? Dra ett mail till hello@webking.se så berättar vi mer!

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Du vet väl att en digital fika med oss kan få väldigt fin effekt på ditt företags lönsamhet?

Vi är redo att hjälpa DIG att nå nya mål och öka din affärsnytta och lönsamhet. Vi kan väl ta en digital fika så smider vi lite planer tillsammans! Då jäklar blir det åka av. Tryck på knappen till höger så hörs vi. Det kommer bli bra!

Läsvärda artiklar om utveckling

Creative Designer

Creative designer sökes – Uppdragen haglar in till WebkingTeamet! Har du några års erfarenhet och har bra koll på UI och UX? Då kanske det är DIG vi söker! Skicka in din ansökan redan idag!

Nyheter , ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE